Επεισοδιακό θα έλεγε κανείς πως ήταν το Copa America που διεξήχθη στα γήπεδα των ΗΠΑ για τον Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα τραυματισμών στη διοργάνωση, αλλά αυτό δεν τον εμπόδισε να αποκτήσει το τρόπαιο με την Αργεντινή.

Το πρώτο... μήνυμα του Λιονέλ Μέσι μετά την κατάκτηση του Copa America

Πρόκειται για τον παίκτη με τα περισσότερα τρόπαια στην ιστορία του ποδοσφαίρου, καθώς μετά την κατάκτηση του Copa America έφτασε τα 45 και ξεπέρασε τον πρώην συμπαίκτη του στην Μπαρτσελόνα, Ντάνι Άλβες. Ο Λιονέλ Μέσι γράφει ιστορία ακόμη και... τραυματίας.

Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι πέρασε μία δύσκολη διοργάνωση, καθώς σε αρκετά παιχνίδια δεν μπορούσε να αποδώσει το 100% λόγω ενοχλήσεων που είχε με τον Σκαλόνι να τον προστατεύει όσο μπορεί. Το αποκορύφωμα ήρθε στον τελικό κόντρα στην Κολομβία όπου έγινε αναγκαστική αλλαγή και ξέσπασε σε κλάματα στον πάγκο.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pry08u0ngx)
Παρά τις αντιξοότητες όμως, ο Λιονέλ Μέσι κατάφερε να κατακτήσει με την Εθνική Αργεντινής το δεύτερο Copa America της καριέρας του και στην ανάρτηση που έκανε στα social media έστειλε το μήνυμα του πως αυτή η ομάδα έχει παρόν αλλά και μέλλον, ενώ αποχαιρέτησε τον Άνχελ Ντι Μαρία.

"Το Κόπα Αμέρικα τελείωσε και το πρώτο πράγμα που θέλω να κάνω είναι να ευχαριστήσω όλους σας για τα μηνύματα και τους χαιρετισμούς. Τα πάω καλά, δόξα τω Θεώ, και ελπίζω σύντομα να μπορέσω να είμαι ξανά στο γήπεδο απολαμβάνοντας αυτό που αγαπώ περισσότερο. Είμαι χαρούμενος, πολύ χαρούμενος, κυρίως γιατί πετύχαμε τον στόχο που είχαμε και μας αφήνει ο Ντι Μαρία με ένα ακόμη τρόπαιο.

Οι μεγαλύτεροι, όπως αυτός, ο Οταμένδι ή εγώ, το ζούμε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, με άλλους συμπαίκτες που ήδη έχουν αρκετά τουρνουά και προσθέτουν και την εμπειρία τους, και με μια ομάδα νέων ανθρώπων που δίνουν τα πάντα σε κάθε φάση. Είμαστε ομάδα αλλά και οικογένεια, μια φανταστική ομάδα. Ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν, αυτή η εθνική ομάδα έχει πολύ παρόν και πολύ μέλλον επίσης. Πάμε Αργεντινή, ρε γαμώτο!"