Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ολοκληρώσει τις μεταγραφές του από νωρίς, για να μπορέσει ο Γιώργος Μπαρτζώκας να χτίσει την ομάδα όσο καλύτερα γίνεται. Πέραν των κινήσεων όμως, υπάρχουν και οι παραμονές των παικτών, με τον Μόουζες Ράιτ να μένει κάτοικος Πειραιά και την επόμενη σεζόν.

Εσωτερική "μεταγραφή" για τον Ολυμπιακό η παραμονή του Μόουζες Ράιτ

Η προσθήκη του Μόουζες Ράιτ μεσούσης της σεζόν μπορεί να ήταν "αναγκαστική" για τον Ολυμπιακό, αλλά του... βγήκε σε μεγάλο βαθμό. Ο Αμερικάνος σέντερ πήγε στους "ερυθρόλευκους" από την Μερκεζεφέντι και πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στη Euroleague.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d0bkxwpd5n3d)
Το γεγονός αυτό έκανε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον συμπεριλάβει και στο ρόστερ της Βasket League μέχρι βέβαια να επιστρέψει στην ενεργό δράση ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ο Ράιτ είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1,5 χρόνο με τους Πειραιώτες οπότε θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Υπήρχε η πιθανότητα του NBA, αλλά όπως και στην περίπτωση του Κέντρικ Ναν που παρέμεινε στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR, και σε εκείνη του Ράιτ η προθεσμία για κάποια κίνηση από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού έληξε χωρίς να υπάρχει κάποια πρόταση στον παίκτη του Ολυμπιακού.