Η Γεωργία ήταν εκείνη που στέρησε από την Εθνική μας Ομάδα την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024. Η παρέα του Κβαρατσχέλια πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στη διοργάνωση, με τον Ζορζ Μικαουτάτζε να είναι η αποκάλυψη με τα γκολ που πέτυχε.

Επέλεξε τη Λυών η αποκάλυψη του Euro 2024, Ζορζ Μικαουτάτζε

Ένας από τους παίκτες που ανέβασε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές με τις εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Euro 2024 είναι ο Ζορζ Μικαουτάτζε. Ο Γεωργιανός επιθετικός σκόραρε τρια γκολ στη διοργάνωση, ενώ δημιούργησε πολλά προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d23ahfnt6gxt)
Το όνομα του έπαιξε πολύ στα ρεπορτάζ της Μονακό, καθώς φερόταν μία ανάσα για την απόκτηση του. Κάτι τέτοιο όμως όπως φαίνεται δεν θα συμβεί, καθώς ο Μικαουτάτζε αποφάσισε να μη διαπραγματευτεί με άλλο σύλλογο, έχοντας μόνο στο μυαλό του την ομάδα της καρδιάς του.

Η Λυών λοιπόν πήρε τη... μπουκιά μέσα από το στόμα των Μονεγάσκων, με τη Μετς στην οποία ανήκει ο παίκτης να παίρνει ένα ποσό λίγο πάνω από 20 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που την ικανοποιεί, καθώς τη προηγούμενη χρονιά τερμάτισε στη ζώνη του υποβιβασμού στη Ligue 1 και θα αγωνίζεται από του χρόνου στη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας.



Ο Μικαουτάτζε αγωνιζόταν μέχρι τα 14 του στους "λιονέ" και παρά το γεγονός πως δεν πήρε πολλές ευκαιρίες από την ομάδα, θέλει εννέα χρόνια μετά να επιστρέψει στο σύλλογο και να αποδείξει σε όλους όσους τον διέψευσαν το λάθος που τελικά έκαναν.