Η παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR αφήνει όλους στο "τριφύλλι" χαρούμενους. Οι "πράσινοι" λίγες ώρες μετά τη λήξη της προθεσμίας για το NBA ανέβασαν μία ανάρτηση στα social media και ετοιμάζονται όπως αναφέρουν για καινούργια ταξίδια.

Το μήνυμα του Παναθηναϊκού AKTOR για την παραμονή του Κέντρικ Ναν

Η ανακούφιση για την παραμονή του Κέντρικ Ναν στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι τεράστια για τους οπαδούς των "πρασίνων". Ο Αμερικάνος γκαρντ πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη και βοήθησε το "τριφύλλι" να φτάσει στους στόχους του.

Ο Ναν είχε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 16 πόντους, 3 ασίστ, 2,7 ριμπάουντ  κατά μέσο όρο στην Euroleague , όπου βρέθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης. Στη Basket League από την άλλη σε 30 αγώνες είχε 12,4 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά αγώνα, ενώ βγήκε ο πιο δημοφιλής παίκτης του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR αφού πέρασε η προθεσμία για το NBA, έκανε μία ανάρτηση στα social media για την παραμονή του Ναν αναφέροντας: "Kέντρικ Ναν, ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στο ταξίδι μας ανοίγεται μπροστά μας."