Ο Γιαμ Μαντάρ είδε την καριέρα του στη Φενερμπαχτσέ να μη πηγαίνει όπως θα περίμενε, καθώς ο χρόνος του στη Euroleague ήταν περιορισμένος με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο. Για αυτό το λόγο αποφάσισε να φύγει και να πάρει μεταγραφή για την Μπάγερν Μονάχου.

Άλλαξε ομάδα στη Euroleague ο Μαντάρ που θα συνεχίσει στην Μπάγερν Μονάχου

Η νέα αγωνιστική περίοδος στη Euroleague αναμένεται ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, καθώς οι μεταγραφές που έχουν ήδη γίνει δείχνουν πως το τοπίο θα γίνει ακόμη πιο... θολό. Μία από τις ομάδες που έχει κινηθεί έντονα η Φενερμπαχτσέ που έχει ανακοινώσει σπουδαίους παίκτες.

Οι κινήσεις της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους - που έχασε τον Νικ Καλάθη μιας και θα συνεχίσει στη Μονακό - φαίνεται πως είναι μεθοδευμένες αποκτώντας παίκτες όπως ο Γουέιντ Μπάλντουιν και ο Νικολό Μέλι. Πέραν όμως από τις προσθήκες υπάρχουν και οι αποχωρήσεις.

Μία από αυτές είναι του Γιαμ Μάνταρ, ο οποίος δεν έπεισε τον Λιθουανό προπονητή με τις εμφανίσεις του, παρά το γεγονός πως στο πρωτάθλημα της Τουρκίας ήταν πολύ καλός. Ο Ισραηλινός γκαρντ ολοκλήρωσε τη χρονιά με 11,2 πόντους, 4,3 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ.

Σε αντίθεση με τις υψηλές επιδόσεις του στο τούρκικο πρωτάθλημα, στη Euroleague αγωνιζόταν πολύ λιγότερο, έχοντας κατά μέσο όρο 4,3 πόντους, 1,2 ριμπάουντ και 2 ασίστ, γεγονός που τον έκανε να αποφασίσει να ψάξει αλλού τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.