Μπορεί οι μεταγραφές των Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν να έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στην εξαιρετική χρονιά του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, αλλά εκείνος που άλλαξε την ιστορία με τον ερχομό του στους "πράσινους" ήταν ο Εργκίν Αταμάν που οδήγησε ξανά το "τριφύλλι" στις επιτυχίες.

Ο Εργκίν Αταμάν σκέφτεται ήδη τους... τελικούς του 2025

Μπορεί να έχει ακούσει αρκετά όλα αυτά τα χρόνια που είναι προπονητής ο Εργκίν Αταμάν, αλλά αυτό δεν τον έκανε σε καμία περίπτωση να σταματήσει τη δουλειά που κάνει. Ο Τούρκος τεχνικός έφτασε στην κορυφή της Αναντολού Εφές τα προηγούμενα χρόνια και πήρε την απόφαση να μετακομίσει στον Παναθηναϊκό AKTOR.

Εκεί μόλις πήγε, βρήκε... καμμένη γη, καθώς έπρεπε να φτιάξει από την αρχή ένα καινούργιο ρόστερ το οποίο έπρεπε να πρωταγωνιστήσει στη Basket League αλλά και στη Euroleague. Όχι απλά το κατάφερε, αλλά οδήγησε τον Παναθηναϊκό AKTOR ξανά στην κορυφής της Ευρώπης και της Ελλάδας.

Πλέον έχοντας ήδη χτίσει τον κορμό που ήθελε, προσέχει τις κινήσεις του, με την μεταγραφή του Λορέντζο Μπράουν να δείχνει το σωστό δρόμο που βρίσκονται οι "πράσινοι". Ο Τούρκος προπονητής μάλιστα σε ανάρτηση του έδειξε πως περιμένει με ανυπομονησία τους... τελικούς του 2025.

Χαρακτηριστικά, ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ανέβασε στα social media μία ανάρτηση με αρκετές φωτογραφίες από την πρώτη του χρονιά στον Παναθηναϊκό και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των "πρασίνων" αναφέροντας: "Αναμνήσεις από τους τελικούς του 2024. Ετοιμαστείτε για τους τελικούς του 2025."