Η περσινή σεζόν στην Super League είχε νικητή τον ΠΑΟΚ με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Είχε όμως και ατομικούς νικητές που βραβεύτηκαν στο περιθώριο της κλήρωσης του νέου πρωταθλήματος.

Ο Αγιούμπ Ελ Καμπί αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης, ενώ ένας άλλος άσος του Ολυμπιακού, ο Ντάνιελ Ποντένσε πήρε τον τίτλο του καλύτερου γκολ.

"Ευχαριστώ τους πάντες που με ψήφισαν, τους συμπαίκτες, τον Ολυμπιακό, τους προπονητές μου για αυτό το βραβείο" είπε ο Αγιούμπ Ελ Καμπί που βγήκε σε βίντεο.

"Ευχαριστώ τους συμπαίκτες, τον προπονητή, την ομάδα και όσους με ψήφισαν για αυτό το βραβείο", είπε μέσω βίντεο και ο Ντάνιελ Ποντένσε.

Στο μεταξύ ο Πάνος Κωνσταντόπουλος βράβευσε τον πρώην πλέον διευθυντή της ακαδημίας του Ολυμπιακού, Ζοσέ Ανιγκό, για την κατάκτηση του UEFA Youth League. Επίσης ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννξης Βρούτσης βράβευσε τον Κριστιάν Καρεμπέ για την κατάκτηση του Conference League από τον Ολυμπιακό.

Ο Βασίλης Γκαγκάτσης έδωσε βραβείο στον Γιάννη Γκούμα με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από την κατάκτηση του EURO 2004.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων των παιδιών από το EURO 2004. Εύχομαι το πρωτάθλημα να είναι το ίδιο συναρπαστικό όπως το περσινό. Μακάρι και φέτος να είναι επίσης ανταγωνιστικό. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιττχία σε όλες τις ελληνικές ομάδες και να φτάσουν ψηλά στην Ευρώπη" είπε ο Γιάννης Γκούμας.

Επίσης βραβεύτηκαν ο Λορέν Μορόν του Άρη, που βγήκε πρώτος σκόρερ, αλλά και οι Νίκλας Ελίασον της ΑΕΚ και Τάισον του ΠΑΟΚ.