Ο Ολυμπιακός τα έχει δώσει όλα στο θέμα της παραμονής του Αγιούμπ Ελ Καμπί και όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές θα δώσει τα χέρια. Ήταν θετικό, άλλωστε, το γεγονός πως ενσωματώθηκε στην αποστολή που είναι στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας και πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Ελ Καμπί έκανε και την πρώτη του προπόνηση ενώ έδειχνε ευδιάθετος. Πληροφορίες αναφέρουν πως μίλησε με τον Χοσέ Λουίς Μενιτλίμπαρ, αλλά και με τον τεχνικό διευθυντή, Ντάρκο Κοβάσεβιτς, για το θέμα του νέου συμβολαίου του. Έγινε το σχετικό... ψήσιμο και όλα δείχνουν πως το θέμα θα λήξει με τις δύο πλευρές να βάζουν τις υπογραφές.

Βέβαια από το να γίνει επίσημα αυτό θα πρέπει όλοι να είναι συγκρατημένοι. Πάντως υπάρχουν ήδη πολλά δημοσιεύματα από το εξωτερικό που κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο έγκυρος Τούρκος ρεπόρτερ, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου, αναφέρει πως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού για νέο συμβόλαιο.

"Στην προετοιμασία εντάχθηκε ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόταση του νέου συμβολαίου του Ολυμπιακού", ανέφερε σε τιτίβισμα ο έγκυρος Τούρκος ρεπόρτερ.



Μάλιστα, η είδηση επιβεβαιώνεται και από το γαλλικό Μέσο "Hespress francais", όπου και αναφέρεται χαρακτηριστικά πως ο 31χρονος επιθετικός συμφώνησε για να ανανεώσει, αφήνοντας στην άκρη όλες τις προτάσεις που είχε από ευρωπαϊκούς συλλόγους.



Το σίγουρο είναι πως ο Ολυμπιακός δίνει στον Μαροκινό μπόμπερ ένα μεγάλο συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που φτάνουν έως τα 2.500.000 ευρώ. Κάτι που αντιμετώπισε θετικά από την πρώτη στιγμή.

Ο Ολυμπιακός κινείται για τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ

Την ίδια στιγμή έχει βουίξει η Ισπανία πως ο Ολυμπιακός τα δίνει όλα για την απόκτηση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, τον οποίο "φλέρταρε" και ο ΠΑΟΚ. Ο Δανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ, με την οποία έβαλε 22 γκολ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας.

Πληροφορίες από την Ισπανία αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει σούπερ πρόταση στον Δανό επιθετικό και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη. Μάλιστα υπάρχουν και σχετικές αναφορές από Ισπανούς δημοσιογράφους.