Ο Παναθηναϊκός είναι ενεργός στην αγορά των μεταγραφών σε ό,τι έχει να κάνει με τον αριστερό μπακ που θέλει. Μάλιστα στο κάδρο μπήκε ξανά ο Έντσο Ντίας της Ρίβερ Πλέιτ, όπως λένε στην Αργεντινή. Αναφέρουν πως οι «πράσινοι» έκαναν νέα κίνηση κι έδειξαν διάθεση να δώσουν τα 3 εκατ. ευρώ που ζητάει η Ρίβερ Πλέιτ.

Μάλιστα η πρωταθλήτρια Αργεντινής ξεκίνησε να κοιτάει στην αγορά για τους πιθανούς αντικαταστάτες του 28χρονου άσου, αν κι εκείνος πει το ναι στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός και ο Μαρτίν της Τζένοα

Πάντως ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ενδιαφέρον και για τον Ααρόν Μαρτίν της Τζένοα, Αλλά δείχνει να είναι μια πιο δύσκολη περίπτωση, αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα.

Ο Ααρόν Μαρτίν πρόκειται για ποδοσφαιριστή ο οποίος αποτελεί προϊόν της ακαδημίας της Εσπανιόλ με την οποία έχει αγωνιστεί συνολικά σε 102 ματς πετυχαίνοντας ένα γκολ, ενώ το 2018 μετακόμισε στη Γερμανία ως δανεικός στη Μάιντς η οποία έναν χρόνο αργότερα τον απέκτησε έναντι 8 εκατ. ευρώ.

Ακολούθησε ένας ακόμη δανεισμός στη Θέλτα με την οποία αγωνίστηκε σε 20 ματς, ενώ το καλοκαίρι του 2023 η Τζένοα τον απέκτησε ως ελεύθερο. Να σημειωθεί ότι ο 27χρονος αριστερός μπακ έχει αγωνιστεί σε όλα τα τμήματα υποδομής της εθνικής Ισπανίας εκτός από την πρώτη ομάδα.