Ο Ολυμπιακός θα γιορτάσει τα 100 χρόνια από την ίδρυση του σε αυτή τη νέα αγωνιστική σεζόν κι έχει έτοιμάσει πολλες εκδηλώσεις, ενώ αποκάλυψε και την επετειακή τρίτη εμφάνιση.

Εκείνο που κυριαρχεί είναι το μπλε και φυσικά ξεχωρίζει το νέο επετειακό σήμα που έχει πλέον ο Ολυμπιακός. Σήμα το οποίο είχε γίνει γνωστό όταν ξεκίνησαν τις προπονήσεις οι παίκτες αφού κοσμούσε τις προπονητικές τους εμφανίσεις.

Θα ακολουθήσει η δεύτερη εμφάνιση και η πρώτη όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Λίγα πράγματα έχουν βγει προς τα έξω για τις δύο συγκεκριμένες εμφανίσεις, αλλά λέγεται πως θα είναι εντυπωσιακές.


Τα αποκαλυπτήρια που θα κάνει ο Ολυμπιακός και στις άλλες δύο εμφανίσεις

Ο Ολυμπιακός θα τις «αποκαλύψει» και αυτές αφού ξεκίνησε με την τρίτη εμφάνιση και δεν θα αργήσει να παρουσιάσει και τις άλλες δύο.

ΟΙ «ερυθρόλευκοι» θα κλείσουν τα πρώτα 100 χρόνια ζωής τους και το ιδανικό θα ήταν να κατακτήσεις και το 48ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους. Παίρνουν ώθηση και από την ευρωπαϊκή ιστορική επιτυχία με την κατάκτηση του Conference League.

Παράλληλα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος αναμόρφωσε την ομάδα, μέσα σε 5 μήνες, συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία. Κάνει την προετοιμασία και αναμένεται να «χτίσει» μια ομάδα άκρως ελκυστική και ανταγωνιστική που θα τα δώσει όλα για να εκπληρώσει τον πρώτο στόχο που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.