Ο Παναθηναϊκός "πιέζεται" συνέχεια για τον Φώτη Ιωαννίδη από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας αλλά και από την Μπολόνια. Το ενδιαφέρον της Πορτογαλικής ομάδας είναι πιο σοβαρό. Μάλιστα τα "¨Λιοντάρια" της Λισαβόνας τα έχουν βρει σε όλα με την πλευρά του 24χρονου επιθετικού.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι θέλει με τρέλα τον Ιωαννίδη στη Σπόρτινγκ, ανεξάρτητα με το αν θα πουληθεί ο βασικός και εξαιρετικός επιθετικός. Βίκτορ Γκιόκερες.

Έχει μιλήσει πολλές φορές με τον διεθνή άσο και τον έχει πείσει, όπως λένε συνέχεια οι πληροφορίες από την Πορτογαλία. Ο Παναθηναϊκός λέει πως δεν πουλάει, αλλά ανεπίσημα περιμένει την σούπερ προσφορά που θα τον κάνει να πει το ναι. Αυτή ιδανικά θα είναι πάνω από 25.000.000, μπορεί και στα 30.000.000 ευρώ!

Ξέρει πως όλα μπορούν να συμβούν μετά τις 15 Αυγούστου όπου θα μπουν στην τελική ευθεία και οι μεταγραφές.

Η νέα αναφορά στην Πορτογαλία για Ιωαννίδη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Παναθηναϊκό


Κι όλα αυτά ενώ υπήρξε και νέο δημοσίευμα της εφημερίδας "A Bola" για το θέμα.

Οπως τονίζουν οι Πορτογάλοι μάλιστα η Μπολόνια φαίνεται πως έχει φτάσει τα 22 εκατομμύρια ευρώ, συν τρία εκατομμύρια ευρώ σε μπόνους, προκειμένου να πείσει τους «πράσινους» να τον παραχωρήσουν. Μάλιστα, οι «ροσομπλού» είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στον Έλληνα διεθνή φορ μισθό ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ ετησίως.

Αυτή η πρόταση της ιταλικής ομάδας ξεπερνάει τα 20 εκατομμύρια ευρώ της Σπόρτινγκ, η οποία ωστόσο δεν το βάζει κάτω και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να αποσπάσει το «ναι» του «τριφυλλιού».

"Πόλεμος ανάμεσα στη Σπόρτινγκ και την Μπολόνια για τον Φώτη Ιωαννίδη. Σε κρίσιμη φάση μπαίνει η μεταγραφή του 24χρονου Έλληνα επιθετικού και ο αγώνας γίνεται ανάμεσα στα Λιοντάρια και τους Ιταλούς. Στην Ιταλία εγγυώνται ότι η ομάδα της Serie A έφτασε τα 22 εκατ. ευρώ συν 3 εκατ. μπόνους, πρόταση που ξεπερνά τα 20 εκατ. που έχει καταθέσει η Σπόρτιγνκ για να αποκτήσει τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας διεθνής σκέφτεται και τις δύο επιλογές γιατί αφενός η Μπολόνια καταφέρνει να ξεπεράσει ελαφρώς τον μισθό του 1,5 εκατομμυρίου που τον περιμένει στο Alvalade, αφετέρου οι πρασινόλευκοι του δίνουν την ευκαιρία να παλέψει για τίτλους. Αυτός όμως που έχει τον τελευταίο λόγο είναι ο σύλλογος της Αθήνας, που παίζει στην αγορά με την υψηλή ζήτηση που έχει ο επιθετικός", αναφέρει μεταξύ άλλων το σχετικό δημοσίευμα.