Ο Παναθηναϊκός AKTOR σάρωσε τη σεζόν που τελείωσε κατακτώντας την Euroleague, αλλά και το πρωτάθλημα Basket League στην Ελλάδα. Απόλυτα πετυχημένος ο Εργκίν Αταμάν στην πρώτη του σεζόν στον πάγκο των "πρασίνων", δημιουργώντας μια νέα ομάδα.

Είναι φυσικό να έχει και την απόλυτη εμπιστοσύνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος προανήγγειλε την ανανέωση του συμβολαίου του Τούρκου προπονητή.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR σε story που ανέβασε στο instagram αποκάλυψε την πρόθεσή του να προχωρήσει σε πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του Τούρκου τεχνικού.

"Όταν βάζεις στόχο τα 5 σερί Ευρωπαϊκά αλλά και τo να ξεπεράσεις την Ρεάλ, πέρα από το να «κλειδώσεις» όλους τους αθλητές που χρειάζεσαι, πρέπει να κάνεις τον Μαέστρο κάτοικο Αθηνών για τα αντίστοιχα χρόνια", γράφει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο προφίλ του.


Ο ενθουσιασμός του Αταμάν με τον Παναθηναϊκό και το μήνυμα του


Ο Εργκίν Αταμάν έχει συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της σεζόν που ξεκινά, δηλαδή, 2024-25 με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να θέλει να "κλειδώσει" τον Τούρκο τεχνικό και για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα.


Μόλις προχθές ο Εργκίν Αταμάν έδειξε τον ενθουσιασμό του για τα όσα έζησε στην πρώτη του χρονιά στον πάγκο του Παναθηναϊκού AKTOR. Κάτι που μοιράστηκε μέσω του προφίλ του στο Instagram…

Εκεί όπου ο Αταμάν κάλεσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού AKTOR να αρχίσουν να ετοιμάζονται για τους τελικούς του 2025, "ανεβάζοντας" παράλληλα και πανηγυρικές φωτογραφίες με τα δύο τρόπαια.

"Αναμνήσεις από τους τελικούς του 2024. Ετοιμαστείτε για τους τελικούς του 2025" έγραφε χαρακτηριστικά στο μήνυμά του.