Μια σχέση που από την αρχή φάνηκε πως δεν θα... προχωρούσε έληξε καθώς ο Δημήτρης Κουρμπέλης έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ.

Το καλοκαίρι του 2023 ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό και προτίμησε τα παραπάνω χρήματα της Τραμπζονσπόρ καθώς έδινε συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές πάνω από 1.000.000 ευρώ. Εκεί βρήκε τότε και τους Τάσο Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη, που είχαν κατακτήσει και το πρωτάθλημα Τουρκίας.

Η σχέση, όμως, από την αρχή έδειχνε πως δεν πήγαινε καλά. Έτσι ο 30χρονος μέσος έβλεπε τα ματς από τον πάγκο και τις εξέδρες. Μετά ήρθε και ένας δανεισμός στην Καραγκιουμρούκ, όπου κι εκεί είχε θέματα ο διεθνής άσος.

Έτσι οι δύο πλευρές συζήτησαν τι θα ήταν καλύτερο και αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους.

Τα οικονομικά δεδομένα για την λύση του συμβολαίου του Κουρμπέλη

Η Τράμπζονσπορ επισήμανε πως αποφασίστηκε από κοινού να μην καταβληθεί αποζημίωση στην πλευρά του παίκτη, παρά μόνο ο μισθός και άλλες οικονομικές υποχρεώσεις που δικαιούται να λάβει.

Η ανακοίνωση της ομάδας: "Το επαγγελματικό συμβόλαιο μεταξύ της ομάδας μας και του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Κουρμπέλη, με ημερομηνία έναρξης την 01.07.2023 και ημερομηνία λήξης την 30.06.2025, λύθηκε αμοιβαία.

Όπως προβλέπει η συμφωνία, στον ποδοσφαιριστή δεν θα καταβληθεί καμία αποζημίωση λύσης, πέραν του μισθού και των λοιπών απαιτήσεων που έχει κερδίσει μέχρι σήμερα".


Αυτή η εξέλιξη έχει σημάνει... συναγερμό στην Ελλάδα καθώς υπάρχουν ομάδες της Super League, που θα τον ήθελαν. Δεν αποκλείεται να δείξει ενδιαφέρον και ο Παναθηναϊκός αν και είναι "γεμάτος" στο κέντρο. Ίσως να μπει στο κόλπο ο ΠΑΟΚ, που ψάχνει χαφ. Πάντως επιθυμία του είναι να μείνει στο εξωτερικό.