Ο Κέντρικ Ναν έμεινε οριστικά και αμετάκλητα στον Παναθηναϊκό AKTOR, αφού εξέπνευσε η προθεσμία που είχε δοθεί σε ομάδα του NBA προκειμένου να κάνει buy out το συμβόλαιό του και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το γιόρτασε. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, εξάλλου, έχει περί πολλού τον Αμερικανό. Τον χαρακτήρισε, άλλωστε, "τον κορυφαίο ξένο που έχει παίξει ποτέ στην Ελλάδα μετά τον Ντομινίκ Γουίλκινς". Κι αυτό, πριν την πρόκριση του Παναθηναϊκού στο Euroleague Final 4 2024 και, κατά συνέπεια, το θρίαμβο στο Βερολίνο

Ο Ναν είχε ζητήσει από τον Γιαννακόπουλο μία ασημένια Porsche 911 GT2 σε περίπτωση που παρέμενε στον Παναθηναϊκό AKTOR ως το 2026. Με την... εξ αίματος γενναιοδωρία του, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, που προανήγγειλε την Τετάρτη 17 Ιουλίου την παραμονή του Έργκιν Αταμάν μέχρι "να ξεπεράσουμε τη Ρεάλ σε τρόπαια", του την αγόρασε. Το αυτοκίνητο κοστίζει αρκετά, αφού μόνον η τιμή εκκίνησης είναι 285.200 ευρώ, ενώ προφανώς με τις προσθήκες ανεβαίνει πάνω από τις 300.000 ευρώ. 



2018 Porsche 911 GT2 RS Review - The 2nd Fastest Car In The World


Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το... θηρίο με το νέο χρονογράφο

Η Porsche 911 GT2 που ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε στον Κέντρικ Ναν ώστε να έχει να... παίζει, είναι super car. Μια βελτιωμένη έκδοση της 911. Με κινητήρα 3.8 λίτρων bi-turbo, που προέρχεται από την 911 Turbo. Οι βελτιώσεις του, πάντως, είναι μεγάλες. Και οι επιδόσεις του, τοπ. 

Το Weissach πακέτο που διαθέτει, μόνο αμελητέο δεν είναι: μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά. Μέσα είναι ένα στολίδι. Το κόκκινο Alcantara με το μαύρο δέρμα και τα μέρη από ανθρακόνημα δίνουν νόημα   που μειώνει το βάρος του αυτοκινήτου κατά 30 κιλά, ενώ το εσωτερικό του είναι ντυμένο με κόκκινο Alcantara και μαύρο δέρμα και μέρη από carbon.

Η Porsche Design έχει προσαρμόσει στην 911 GT2 RS έναν νέο χρονογράφο ο οποίος πωλείται έναντι 9.450 ευρώ αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους της 911 GT2 RS.


This GT2RS is a beast 🤯