Μπόλικο δράμα εκτυλίχθηκε στην "Ελμπασάν Αρένα" ανάμεσα στην αλβανική Εγκνάτια και τη βοσνιακή Μπόρατς Μπάνια Λούκα, δηλαδή τους υποψήφιους αντιπάλους του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League. Η ρεβάνς του 1-0 της Μπόρατς στο πρώτο παιχνίδι εξελίχθηκε σε θρίλερ ολκής, αφού το δεύτερο ματς του πρώτου προκριματικού έφτασε στη διαδικασία των πέναλτι.

Η Μπόρατς ήταν τελικά εκείνη που πήρε την πρόκριση και θα τεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ, με το πρώτο παιχνίδι να είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Τετάρτη, 24 Ιουλίου, στην Τούμπα (19:30). Η ρεβάνς πρόκειται να γίνει την Τρίτη 30 Ιουλίου (20:00) στη Βοσνία. 

Η Μπόρατς βρέθηκε πίσω με το γκολ του Ιμπραχίμογλου από το 17', ωστόσο ισοφάρισε στο 30' με τον Λούκιτς. Η Εγκνάτια έκανε την απέλπιδα προσπάθεια και δικαιώθηκε στο 82', με το γκολ του Ντούκουο να στέλνει το ματς στην παράταση. Εκεί, η Μπόρατς έμεινε με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ζίζοβιτς στο 94'. Η Μπόρατς κράτησε και στα πέναλτι πήρε την πρόκριση με συνολικό σκορ 4-1, αφού Αλέκσι και Λούσκια αστόχησαν για τους γηπεδούχους.