Πολύ κοντά σε μία τεράστια μεταγραφή βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος, σύμφωνα με τα λεγόμενα του έγκριτου δημοσιογράφου Φαμπρίτσιο Ρομάνο, "έκλεισε" θετικά την υπόθεση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ που βρισκόταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του Μπρεϊθγουέιτ ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ρομάνο

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά σε μία σπουδαία προσθήση στη μεσοεπιθετική γραμμή, καθώς συμφώνησε με τον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ όπως ανέφερε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε ανάρτησή του. Οι "ερυθρόλευκοι" κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.



Ο Δανός επιθετικός ήταν στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ για αρκετό χρονικό διάστημα, αλλά ο "Δικέφαλος του Βορρά" δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον παίκτη και κάπου εκεί βρέθηκε ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έμαθαν τα οικονομικά της υπόθεσης και κατάφεραν να συμφωνήσουν με τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μπρέθγουεϊτ είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στο επιθετικό κομμάτι των "ερυθρολεύκων" καθώς μπορεί να υποστηρίξει τη θέση του κλασικού επιθετικού, αλλά και πίσω από τον σέντερ φορ, με τον Δανό να αποτελεί ένα... πολυεργαλείο στα χέρια του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ισπανός προπονητής έδωσε την έγκρισή του για την απόκτηση του 33χρονου Δανού, ο οποίος χρησιμοποίησε τη ρήτρα που είχε στο συμβόλαιό του για να μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ ώστε να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σε 39 αναμετρήσεις τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στα La Liga Hypermotion είχε 22 γκολ, βοηθώντας τα μέγιστα την Εσπανιόλ για να ανέβει ξανά στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος, ενώ είναι 69 φορές διεθνής με την Εθνική Δανίας, έχοντας και 10 γκολ ως απολογισμό.

Martín Braithwaite, goles y asistencias 23/24 RCD Espanyol