Αντίστροφα μετράνε όλοι για την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, με το μπάσκετ να είναι εκείνο που θα τραβήξει πολλούς προβολείς πάνω του. Όλες οι ομάδες έχουν αποφασίσει να κατεβάσουν τους καλύτερους παίκτες τους, με τη FIBA από την πλευρά της να τους αλλάζει... άθλημα.

Η FIBA άλλαξε επάγγελμα σε Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο σημαιοφόρος της Ελλάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 μαζί με την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Ο "Greek Freak" θα παρεβρεθεί για πρώτη φορά στη ζωή του στο μεγαλύτερο ραντεβού του καλοκαιριού και έχει αποφασίσει να το απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχει στον νου της η FIBA η οποία τον "βάφτισε" τερματοφύλακα σε μία φωτογραφία δίπλα στους Λιονέλ Μέσι, Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.

termatofylakas_giannis

Οι μεταμφιέσεις δεν σταμάτησαν εκεί βέβαια, καθώς βαδίζοντας στα 40 του χρόνια ο ΛεΜπρον Τζέιμς, αν και ανανέωσε το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Λέικερς, είναι έτοιμος για νέα καριέρα. Θα διεκδικήσει όπως φαίνεται το χρυσό μετάλλιο στο τένις, με τον Κάρλος Αλκαράθ να έχει αρχίσει να... τρέμει.

lebron

Η FIBA δεν θα μπορούσε να μη συμπεριλάβει στη λίστα και τον οικοδεσπότη στο Παρίσι Βίκτορ Γουεμπανιαμά. Ο Γάλλος που αποτελεί... θαύμα της φύσης με τα τεράστια άκρα που διαθέτει θα μπορούσε εύκολα να ξεχωρίσει στον χώρο του βόλεϊ, ενώ τις περισσότερες φορές θα "έσκαγε" μπλοκ χωρίς να... σηκωθεί από το έδαφος.

wembi

Τέλος, ένας ακόμη αθλητής που είναι έτοιμος να αλλάξει άθλημα είναι ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Ισπανός γκαρντ έχει ανακοινώσει πως θα σταματήσει την καριέρα του μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες, οπότε δεν θα έκανε εντύπωση σε κανέναν να γίνει τελικά... ποδηλάτης.

rudi