To πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων περιέχει σπουδαία παιχνίδια σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Η Εθνική Νέων Ανδρών αντιμετωπίζει στον προημιτελικό του Eurobasket U20 τη Λιθουανία, την ώρα που ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ αγωνίζονται στα τελευταία τους φιλικά προετοιμασίας πριν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Για την πρόκριση στα ημιτελικά του Eurobasket U20 η Ελλάδα κόντρα στη Λιθουανία

Η Ελλάδα έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση επικράτησε 68-65 του Ισραήλ και πήρε την πρόκριση για τον προημιτελικό του Eurobasket U20. Εκεί θα συναντήσει τη Λιθουανία (21:30), η οποία επικράτησε της Τουρκίας, με την τρίτη περίοδο και το επιμέρους σκορ 22-4 να κρίνει την αναμέτρηση.

Οι παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου, παρόλο που έκαναν εκείνοι τη ζωή τους... δύσκολη και τερμάτισαν στην τελευταία θέση του ομίλου τους, έπαιξαν εξαιρετικά ανά διαστήματα κόντρα στο Ισραήλ και πήραν μία δύσκολη πρόκριση. Πλέον έχουν στο μυαλό τους την είσοδο στην τετράδα και τη διεκδίκηση ενός μεταλλίου.

Φιλικά προετοιμασίας για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ πριν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις

Τα τελευταία τους φιλικά προετοιμασίας πριν αρχίσουν τις ευρωπαϊκές τους... μάχες ετοιμάζονται να δώσουν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ. Οι "πράσινοι" πραγματοποίησαν την καλύτερή τους εμφάνιση στον αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας και μοίρασαν "χαμόγελα" στους οπαδούς τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2oojth9fuep)
Τώρα η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Νετάνια (21:00) σ' ένα παιχνίδι που θα είναι η πρόβα τζενεράλε για το "τριφύλλι" ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Παναθηναϊκός περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο του Europa League ανάμεσα στις Μάριμπορ και Μπότεφ Πλόβντιβ.

Από την πλευρά της η "Ένωση" ταξίδεψε στην Κύπρο για να αντιμετωπίσει την Ομόνοια (20:00) σε μία αναμέτρηση που ο Ματίας Αλμέιδα θα κάνει λιγότερες δοκιμές, έχοντας πλέον και τους διεθνείς παίκτες στο πλευρό του για πρώτη φορά στην προετοιμασία.

Η ΑΕΚ περιμένει κι εκείνη να μάθει τον αντίπαλό της στον δεύτερο γύρο του Conference League, με τη Βελέζ Μόσταρ να αντιμετωπίζει την Ίντερ Κλαμπ Εσκάλντες. Στο φιλικό δεν αναμένεται να αγωνιστούν οι τελευταίες μεταγραφές της "Ένωσης", ενώ στον τελευταίο της αγώνα επί ολλανδικού εδάφους ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στη Γάνδη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2lzicdag7mh)
Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

13:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 - Αμβούργο
14:30 EUROSPORT 2 Σνούκερ - Σανγκάη Masters
15:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 - Αμβούργο
17:00 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 - Αμβούργο
18:30 NOVASPORTS PRIME WTA 250 - Palermo Ladies Open
19:30 COSMOTE SPORT 6 ATP 500 - Αμβούργο
20:00 COSMOTE SPORT 2 Ομόνοια - ΑΕΚ Φιλικό Προετοιμασίας
21:00 COSMOTE SPORT 1 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Νετάνια Φιλικό Προετοιμασίας
21:30 ERT SPORTS 2 Ελλάδα - Λιθουανία Eurobasket U20