Ο άνθρωπος που άλλαξε τη μοίρα του Παναθηναϊκού AKTOR τη χρονιά που ολοκληρώθηκε, θέλει να ξεκινήσει τη νέα σεζόν μ' ένα τεράστιο παιχνίδι. Ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του προέτρεψε τους Μπόστον Σέλτικς να έρθουν στο ΟΑΚΑ να αντιμετωπίσουν τους "πράσινους" για να μπορούν να λέγονται Παγκόσμιοι Πρωταθλητές.

Χαμός στην Αμερική για τις δηλώσεις του Αταμάν για τους Μπόστον Σέλτικς

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν ανά διαστήματα ξεσπούσαν αντιδράσεις. Συνήθως συνέβαινε στην Ευρώπη, αλλά αυτή τη φορά ο Τούρκος προπονητής κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και έχει γίνει viral.

Ο λόγος φυσικά δεν είναι άλλος από την πρόσκληση - πρόκληση που έθεσε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού AKTOR στους πρωταθλητές του NBA, Μπόστον Σέλτικς. Οι "Κέλτες" επικράτησαν στους τελικούς των Ντάλας Μάβερικς και κατέκτησαν το δαχτυλίδι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d22tex7no6o9)
Ο Αταμάν που κατέκτησε τη Euroleague με τους "πράσινους" θέλει ουσιαστικά έναν τελικό των τελικών και ανέφερε χαρακτηριστικά: " Αν θέλουν οι Σέλτικς να είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές να μας κερδίσουν στο ΟΑΚΑ", με τις αντιδράσεις στην Αμερική να είναι αρκετές, καθώς κάποια από τα μεγαλύτερα αθλητικά μέσα έκαναν αναδημοσίευση τις δηλώσεις του 58χρονου τεχνικού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - που προανήγγειλε τη παραμονή του Αταμάν για τα επόμενα χρόνια - θέλει κι εκείνος να αναμετρηθούν τα δύο... τριφύλλια, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι πολύ εύκολο, με τους Αμερικάνους πάντως να ζητούν από τον Κομισάριο του NBA, Άνταμ Σίλβερ να... τρέξει τις διαδικασίες.