Ένα φαινόμενο του παγκόσμιου μπάσκετ δείχνει το ταλέντο της σε κάθε ευκαιρία στο WNBA. Η Κέιτλιν Κλαρκ ορισμένες φορές δείχνει πως είναι σαν να αγωνίζεται με... παιδάκια απέναντι της, κάνοντας πράγματα τα οποία ξεφεύγουν από κάθε λογική.

Κάνει... πλάκα στο WNBA με τα ρεκόρ της η Κέιτλιν Κλαρκ

Η εμφάνιση της Κέιτλιν Κλαρκ στην αναμέτρηση της Ιντιάνα Φίβερ κόντρα στους Ντάλας Γουίγκινς αρχίζει και φεύγει από τα... φυσιολογικά πλαίσια. Η 22χρονη έκανε πραγματικά ό,τι ήθελε στο παρκέ, πραγματοποιώντας πολλά ρεκόρ που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο πρωτάθλημα

Με τις 19 ασίστ που μοίρασε, έγινε εκείνη που έχει δώσει τις περισσότερες τελικές πάσες στο WNBA σ' έναν αγώνα, ενώ σε συνδυασμό με τους 24 πόντους που πέτυχε έγινε η πρώτη αθλήτρια που έχει σημειώσει πάνω από 20 πόντους και 15 ασίστ σε ένα παιχνίδι.

Τα ρεκόρ φυσικά δε σταματάνε εκεί, καθώς όπως είναι λογικό οι 19 ασίστ που έδωσε ήταν οι περισσότερες στην ιστορία της ομάδας της, της Ιντιάνα Φίβερ. Αποτελεί μάλιστα και την πρώτη αθλήτρια με τα περισσότερο παιχνίδια - 5 στον αριθμό - που έχει μοιράσει πάνω από 13 ασίστ σε μία σεζόν.

Για ολοκληρωθεί το... πάρτυ της Κλαρκ, η 22χρονη έφτασε πιο γρήγορα από κάθε μία αθλήτρια στην ιστορία τους 400 πόντους και τις 200 ασίστ, ενώ έγινε η πρώτη rookie αθλήτρια που έχει και 200 ριμπάουντ μαζί με τις ισάριθμες τελικές πάσες σε μία χρονιά στο πρωτάθλημα.

Παρά την εξωπραγματική εμφάνιση της Κλαρκ, η Ιντιάνα Φίβερ δεν κατάφερε να επικρατήσει των Ντάλας Γουίγκινς στην 26η αγωνιστική του WNΒΑ, με την Αμερικανίδα γκαρντ να ολοκληρώνει τελικά την αναμέτρηση με 24 πόντους, 6 ριμπάουντ και 19 ασίστ σε 40 λεπτά συμμετοχής.

Caitlin Clark Drops 24 Pts x Career-HiGH 19 Asts vs Wings 🔥 | July 17, 2024