Σε μία πολύ σημαντική κίνηση που αναμένεται να του αποφέρει ακόμη περισσότερα χρήματα στο μέλλον προχώρησε ο Παναθηναϊκός. Οι "πράσινοι" ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Λεβαδειακό, όπου ανήκε στο παρελθόν ο Φώτης Ιωαννίδης και αγόρασε το ποσοστό μεταπώλησης που είχε.

Εξασφάλισε το 100% των δικαιωμάτων του Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός σε περίπτωση μεταγραφής

Το καλοκαίρι του 2020 ο Φώτης Ιωαννίδης άφησε τη Βοιωτία και τον Λεβαδειακό για να ανέβει στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το "τριφύλλι" συμφώνησε τότε με την ομάδα του ποδοσφαιριστή μ' ένα μικρό ποσό αλλά ένα τεράστιο ποσοστό μεταπώλησης ύψους 50%.

Κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στους "πράσινους" σε ενδεχόμενη πώληση του Έλληνα επιθετικού. Για το λόγο αυτό ο Παναθηναϊκός βλέποντας και τις τεράστιες προτάσεις που έχει δεχθεί για τον Ιωαννίδη εξαιτίας των εξαιρετικών εμφανίσεων του, αποφάσισε να αγοράρει και το υπόλοιπο ποσοστό από τον Λεβαδειακό.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-cxeymhskwqtt)
Με την τελευταία κίνηση της Μπολόνια να φτάνει τα 25 εκατομμύρια ευρώ, αν η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο είχε αποδεχθεί αυτή τη προσφορά τότε με το ποσοστό μεταπώλησης που υπήρχε, τα 12,5 εκατομμύρια θα έπρεπε να δοθούν στην ομάδα της Βοιωτίας.

Χωρίς να έχει γίνει γνωστό το ποσό το οποίο έδωσε ο Παναθηναϊκός στο Λεβαδειακό για να αποκτήσει των 100% των δικαιωμάτων του παίκτη, εξασφάλισε πως όποια προσφορά κι αν αποδεχθεί στο μέλλον τα χρήματα θα πάνε μόνο στο σύλλογο του "τριφυλλιού".