Ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγες ημέρες μετά το τέλος των υποχρεώσεων του με την Εθνική Πορτογαλίας και τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Euro 2024 επέλεξε να ξεκουραστεί μαζί με την οικογένεια του, πηγαίνοντας σε διάφορα μέρη διακοπές.

Συνεχίζει τις διακοπές του ο Κριστιάνο Ρονάλντο μαζί με την οικογένεια του

Παρά το γεγονός πως δεν κατάφερε να σκοράρει το γκολ που τόσο ήθελε για να γράψει ιστορία στα Euro, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν πτοείται και πήγε διακοπές με την οικογένεια του. Ο σούπερ σταρ της Αλ Νασρ εκμεταλλεύεται τον χρόνο του μετά το τέλος της διοργάνωσης και περνάει όμορφες στιγμές με τη κόρη του, που του ανέφερε πόσο τον αγαπάει.



Μπορεί να βαδίζει στα 40 του χρόνου ο "CR7" αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, με το σώμα του να είναι σχεδόν αψεγάδιαστο. Άλλωστε μία από τις ασχολίες του όταν έχει ελεύθερο χρόνο είναι να κάνει προπόνηση με το γιο του.

Ο Ρονάλντο - που έγραψε αρνητικό ρεκόρ στο Euro 2024 με τα άστοχα σουτ τα οποία είχε - βρίσκεται μαζί με τη σύντροφο του Χεορχίνα Ροντρίγκες, με την γνωστή influencer να αποθανατίζει τις στιγμές τους μ' ένα βίντεο στα social media.