Όλο και περισσότερες πληροφορίες βγαίνουν στην επιφάνεια για τη μεταγραφή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Ο Δανός επιθετικός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την πατρίδα του αναμένεται τις επόμερες ώρες στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει στον Ολυμπιακό.

Έρχεται στην Ελλάδα να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο Μπρέθγουεϊτ

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ένα βήμα από την οριστικοποίηση μία μεγάλης μεταγραφής, εκείνης του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της είδησης από τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι η σειρά των δημοσιευμάτων από τη Δανία για να το πάνε ένα βήμα... παρακάτω.

Το "Τipsbladet" σχολίασε πως ο Μπρέθγουεϊτ είχε τρεις σοβαρές προτάσεις για να συνεχίσει την καριέρα του, με την Γκρέμιο, τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να έχουν κινηθεί για την απόκτηση του. Την ώρα που ο Δανός ποδοσφαιριστής ήταν έτοιμος να συμφωνήσει με τη βραζιλιάνικη ομάδα τότε οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν ρελάνς και απέσπασαν το "ναι" του παίκτη.



Ο 33χρονος επιθετικός - που πλήρωσε τη ρήτρα στο συμβόλαιο του για να μείνει ελεύθερος από την Εσπανιόλ - σύμφωνα με το δημοσιεύμα αναμένεται μέσα στην ημέρα στην Ελλάδα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει διετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό.

Ο Μπρέθγουεϊτ έρχεται από γεμάτη σεζόν και σε συμμετοχές αλλά και σε γκολ, καθώς σε 39 αναμετρήσεις πέτυχε 22 τέρματα με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας στη La Liga Hypermotion, ενώ είναι διεθνής με την Εθνική Δανίας έχοντας σε 69 παιχνίδια 10 γκολ.

Martin Braithwaite TOP 10 goals (2020)| Amazing goals