Η Εθνική Ελλάδος μπάσκετ έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο στις νίκες με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο της και προετοιμάζεται πυρετωδώς για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η ΕΟΚ ανακοίνωσε λίγο πριν το ταξίδι στο Παρίσι πως θα υπάρξει φιλικό προετοιμασίας στη Σερβία κόντρα στην παρέα του Νίκολα Γιόκιτς στις 22 Ιουλίου.

Φιλικό πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 για Ελλάδα και Σερβία

Το πιο δυνατό της τεστ πριν ταξιδέψει για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 θα δώσει η Ελλάδα στη Σερβία κόντρα στην ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς. Η ΕΟΚ σε ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου το φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στις δύο χώρες.

Ο Βασίλης Σπανούλης - που είχε πολλές απουσίες στον αγώνα κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο - ήθελε ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι πριν φτάσει στη Λιλ όπου θα αντιμετωπίσει στον πρώτο αγώνα της διοργάνωσης τον Καναδά (27/07 - 22:00) στη δύσκολη πρεμιέρα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αγώνας με τη Σερβία θα είναι μία μεγάλη πρόκληση για την Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, ενώ όλο το φίλαθλο κοινό θα περιμένει να δει από κοντά την "τιτανομαχία" ανάμεσα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Νίκολα Γιόκιτς που "λάμπουν" τα τελευταία χρόνια στο NBA.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ για το φιλικό κόντρα της Ελλάδας κόντρα στη Σερβία

"Ένας πολύ σημαντικός σταθμός προστίθεται στο ταξίδι της Εθνικής Ανδρών προς τη Γαλλία και τους Ολυμπιακούς αγώνες. Στο Βελιγράδι και τη “Beogradska Arena”, το βράδυ της Δευτέρας 22/7 (21.00), προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι με τη Σερβία, στην τελική πρόβα πριν την πρόκληση του μεγαλύτερου αθλητικού ραντεβού του πλανήτη.

Η Εθνική θα αναχωρήσει για τη Σερβία το απόγευμα της Κυριακής 21/7 και από εκεί, την επομένη του αγώνα θα ταξιδέψει κατευθείαν για τη Λιλ", ανακοίνωσε η ΕΟΚ, με την Ελλάδα να είναι έτοιμη να δώσει ακόμη ένα δυνατό τεστ πριν ξεκινήσει το ταξίδι της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.