Παρά το γεγονός πως επέμεινε έντονα για την απόκτηση του Σουαλιό Μεϊτέ ο ΠΑΟΚ, δεν κατάφερε τελικά να αποσπάσει τη θετική απάντηση του παίκτη. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία, ο ποδοσφαιριστής που ανήκει στην Μπενφίκα αναμένεται να πάρει μεταγραφή για τη Σαουδική Αραβία.

Απέρριψε τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ

Το όνομα του Μεϊτέ "έπαιξε" για πολύ καιρό στα ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αλλά όπως φαίνεται ο μέσος της Μπενφίκα δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη Record, ο 30χρονος χαφ αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία.

"Ο προπονητής του ΠΑΟΚ είπε ότι ήθελε να έχει τον Μεϊτέ, αλλά ο μέσος μπορεί, τελικά, να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η Record, ο 30χρονος παίκτης αρνείται να συνεχίσει στην Ελλάδα, όπου αγωνίστηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης την περασμένη σεζόν.

Ήταν, στην πραγματικότητα, ο δεύτερος δανεισμός του, μετά την Κρεμονέζε το 2022-23. Τώρα, είναι πιθανό ο Μεϊτέ να αποχωρήσει μόνιμα από την Μπενφίκα. Ο μέσος κόστισε στην ομάδα της Λισσαβώνας 6 εκατομμύρια ευρώ το 2021. Δεν κατάφερε ποτέ να καθιερωθεί στην ομάδα", αναφέρει το δημοσιεύμα από την Πορτογαλία.

Το γεγονός αυτό κάνει τον "Δικέφαλο του Βορρά" να ψάξει να βρει άλλες λύσεις για τη μεσαία του γραμμή, ενώ έχει ήδη ανανεώσει το συμβόλαιο του Σβαμπ. Ακόμη έχει αποκτήσει ως ελεύθερο από τον Ολυμπιακό τον Μαντί Καμαρά στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου.