Συνεχίζεται η προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, με τους "ερυθρόλευκους" να αγωνίζονται αύριο (19/07 - 16:00) στο πρώτο τους φιλικό προετοιμασίας κόντρα στον Άγιαξ. Στον αγώνα δεν πρόκειται να δώσει το παρών ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο δάχτυλο κι έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Δεν συμμετείχε στην ομαδική προπόνηση του Ολυμπιακό ο Ελ Κααμπί

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί ενσωματώθηκε τελευταίος στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Ολλανδία, έχοντας πάρει έξτρα άδεια από την ομάδα. Ο Μαροκινός επιθετικός όπως είναι λογικό βρίσκεται σε χειρότερη αγωνιστική κατάσταση σε σχέση με τους συμπαίκτες του και κινείται συντηρητικά.

Το γεγονός πως δεν έχει υπογράψει ακόμη το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" είναι κάτι που απασχολεί τον Ολυμπιακό, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ από τη πλευρά του να του έχει δείξει πόσο τον θέλει, ενώ τον προστατεύει στις προπονήσεις.

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού Conference League ένιωσε ενοχλήσεις στο δάχτυλο του ποδιού του, με αποτέλεσμα να μην κάνει προπόνηση με τους υπόλοιπους, αλλά να πραγματοποιήσει ατομικό πρόγραμμα με ποδήλατο κι άλλες ασκήσεις.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το πρώτο παιχνίδι της νέας χρονιάς, καθώς αύριο (19/07 - 16:00) θα αγωνιστεί στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας της σεζόν κόντρα στον ισχυρό Άγιαξ, με τον προπονητή των Πειραιωτών να έχει στη διάθεση του μόνο τον Χαράλαμπο Κωστούλα στη θέση του σέντερ φορ.

proponhsh_
proponhsh_1
proponhsh_2
proponhsh_3