Μία ευχάριστη και μία δυσάρεστη είδηση είδαν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με τις μεταγραφές της ΑΕΚ. Από τη μία δημοσιεύματα από την Αργεντινή ανέφεραν πως ο Έρικ Λαμέλα συμφώνησε με την "Ένωση" και έχει υπογράψει το συμβόλαιο του, ενώ ο Χοακίν Κορέα απέρριψε την πρόταση των "κιτρινόμαυρων".

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Λαμέλα η ΑΕΚ, σύμφωνα με τους Αργεντινούς

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση ακόμα μιας σπουδαίας μεταγραφής βρίσκεται η ΑΕΚ, καθώς δημοσιεύματα από την Αργεντινή αναφέρουν πως ο Έρικ Λαμέλα έχει ήδη υπογράψει το συμβόλαιό του με την "Ένωση" και αναμένεται να βρεθεί στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Μία κίνηση την οποία επιθυμούσε διακαώς ο Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος προσπάθησε κι εκείνος αρκετά να πείσει τον συμπατριώτη του να πει το πολυπόθητο "ναι" και να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ υπό τις δικές του οδηγίες.

Ο Αργεντινός ρεπόρτερ Ουριέλ Λουγκτ, που είχε ενημερώσει πρώτος απ' όλους για τη μεταγραφή του Λαμέλα, ανέφερε σε νέα του ανάρτηση το εξής: "Τώρα ναι. Ο Έρικ Λαμέλα θα είναι παίκτης της ΑΕΚ", σκορπίζοντας κύμα ενθουσιασμού στους φιλάθλους της "Ένωσης".




Αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ για μεταγραφή ο Χοακίν Κορέα

Στην αντίπερα όχθη, καθόλου ενθαρρυντικά δεν είναι τα νέα για την περίπτωση του Χοακίν Κορέα, με τον επιθετικό της Ίντερ να αρνείται την πρόταση της ΑΕΚ, δείχνοντας πως δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη Super League

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Κορέα απάντησε αρνητικά στην πρόταση των "κιτρινόμαυρων", καθώς δεν πείστηκε από το project που του παρουσίασε η ελληνική ομάδα, ενώ αναφέρεται πως είπε "όχι" σε συλλόγους από το MLS, δείχνοντας πως θέλει να παραμείνει στην Ιταλία και τη Serie A.