Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Τζιανλούκα ντι Μάρτζο και την ιστοσελίδα salernotoday.it, ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός Λορέντσο Πιρόλα κοιτάζει κατά τον Πειραιά, αφού Ολυμπιακός και Σαλερνιτάνα φέρεται να συμφώνησαν για τη μεταγραφή του. Οι δύο "πληροφοριοδότες" διαφωνούν μόνο στο ποσό που πρόκειται να δαπανήσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για να αποκτήσει το νεαρό (για στόπερ), μια και ο Ντι Μάρτζο ισχυρίζεται πως το αντίτιμο ανέρχεται στα τρία και η ιστοσελίδα στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. 

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Από τις ακαδημίες της Ίντερ


Ο Πιρόλα κοιτάζει τον κόσμο από τα 188 εκατοστά. Την τελευταία διετία έκανε 56 συμμετοχές με τη Σαλερνιτάνα, η οποία δαπάνησε πέντε εκατομμύρια ευρώ προς την Ίντερ, στις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε, για να τον αποκτήσει το καλοκαίρι του 2023, μια και ήταν δανεικός την πρώτη χρονιά του στην "γκρανάτα", ενώ το ίδιο ίσχυε και με τη Μόντσα τη σεζόν 2021-22.

Η Σαλερνιτάνα υποβιβάστηκε από τη Serie A και ο Πιρόλα θέλησε να συνεχίσει αλλού, με τον Ολυμπιακό να εκδηλώνει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, φαίνεται ότι θα ευοδοθεί.