Ο Ολυμπιακός θα δώσει σήμερα (19/7) το πρώτο φιλικό της καλοκαιρινής του προετοιμασίας και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Αντιμετωπίζει τον Άγιαξ, που είναι σχεδόν έτοιμος, καθώς την ερχόμενη εβδομάδα έχει ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στην Ολλανδία και θα βρουν απέναντί τους μια ομάδα που έχει δώσει ήδη τέσσερα φιλικά (νίκες με Σεντ Τρούιντεν, Ρέιντζερς και Αλ Ουάσλ, ήττα από Τσβόλε), καθώς την επόμενη εβδομάδα θα παίξει με τη Βοϊβοντίνα για τα προκριματικά του Europa League.

Κατάσταση εντελώς διαφορετική με τους Πειραιώτες, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να θέλει να κάνει τις πρώτες του δοκιμές για τη νέα σεζόν, δίχως να υπολογίζει τους Ελ Κααμπί και Ντάνι Γκαρθία, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Υπενθυμίζεται πως θα ακολουθήσουν άλλα τρία φιλικά ματς επί ολλανδικού εδάφους, ενάντια σε Μαλίν, Αλ Κάντσια και Ναϊμέγκεν.

Ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Φονίνι


Στο μεταξύ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τον αποκλεισμό στο διπλό ανδρών συνεχίζει την προσπάθειά του στο μονό ανδρών στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά στο Γκστάαντ της Ελβετίας.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζει τον Ιταλό Φάμπιο Φονίνι για μια θέση στα ημιτελικά. Θα είναι ο 3ος χρονικά προημιτελικός της Παρασκευής (19/7) και θα αρχίσει στις 16:00, ώρα Ελλάδος.

Ο Τσιτσιπάς μετρά τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με αντίπαλο τον Φονίνι στο tour και σε περίπτωσης πρόκρισης στα ημιτελικά θα παίξει με τον νικητή της συνάντησης, που θα ακολουθήσει, ανάμεσα στον Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και τον Ματέο Μπερετίνι.

Αναλυτικά οι αθλητικές τηλεοπτικές μεταδόσεις της Παρασκευής (19/7)


5:00 COSMOTE SPORT 6 HD
ATP 500 Αμβούργο

16:00 COSMOTE SPORT 6 HD
Στέφανος Τσιτσιπάς – Φάμπιο Φονίνι
ATP 500 Γκστάαντ

16:00 COSMOTE SPORT 1 HD
Άγιαξ – Ολυμπιακός
Φιλικός Αγώνας

17:00 COSMOTE SPORT 6 HD
ATP 500 Αμβούργο

17:30 Novasports Prime
WTA 250 Palermo Ladies Open
Τένις

18:00
ΑΝΤ1+ Formula 1, Γκραν Πρι Ουγγαρίας, Practice 2
Μηχανοκίνητα

19:30 COSMOTE SPORT 6 HD
ATP 500 Αμβούργο