Ο Ολυμπιακός κινείται έντονα τις τελευταίες ημέρες στο μεταγραφικό παζάρι, έχοντας κάνει ήδη τις κινήσεις με τους Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ, Λορέντσο Πιρόλα και οδεύει στο κλείσιμο του θέματος με τον Κρίστοφερ Βέλντε.

Οι επαφές με τη Λεχ Πόζναν είναι σε προχωρημένο στάδιο και στην Πολωνία αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στην απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε. Η ενίσχυση στα εξτρέμ είναι προ των πυλών, καθώς ο Ολυμπιακός είναι σε προχωρημένες επαφες με τη Λεχ Πόζναν για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Ο 24χρονος εξτρέμ έχει έρθει σε συμφωνία με τους “ερυθρόλευκους” αλλά μένει να κάνει το ίδιο και η Λεχ Πόζναν. Οι αξιώσεις της ήταν στα 6.000.000 ευρώ για τον κορυφαίο εξτρέμ του πολωνικού πρωταθλήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 4.000.000 ευρώ, ενώ συζητάει να αφήσει και ποσοστό μεταπώλησης. Τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και όλα βγαίνουν από την Πολωνία όσον αφορά τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.

Ο Ολυμπιακός τελειώνει τη μεταγραφή του Μπρεϊθγουέιτ


Από εκεί και πέρα οι “ερυθρόλευκοι” ολοκληρώνουν σήμερα δύο μεταγραφές. Η πρώτη έχει να κάνει με τον Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ. Με βάση τις πληροφορίες από τη Δανία ο 33χρονος μπόμπερ είναι στην Αθήνα για τα διαδικαστικά.

Ο Δανός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Εσπανιόλ και σύμφωνα με τον Φαμπρίτσο Ρομάνο, βρίσκεται ήδη στη χώρα μας, έχοντας περάσει τις ιατρικές εξετάσεις και η μοναδική εκκρεμότητα που απομένει είναι να υπογράψει το συμβόλαιό του!



Το συμβόλαιο του Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ λέγεται πως είναι δύο χρόνων και αναμένεται να παίρνει ετησίως ένα ποσό κοντά στσ 2.000.000 ευρώ. Ο ατζέντης του, Πίνι Ζάχαβι, έχει εξαιρετικές σχέσεις με τους “ερυθρόλευκους”, κάτι που βοήθησε στις διαπραγματεύσεις. Παράλληλα ο πρώτος σκόρερ της Segunda Division, τη σεζόν που τελείωσε, δεν άργησε να πει το ναι, αφού κολακεύτηκε από το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Ο Πιρόλα έρχεται σήμερα στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό


Σήμερα αναμένεται να έρθει στην Αθήνα και ο Λορέντσο Πιρόλα. Ο 22χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός είναι ο εκλεκτός των "ερυθρόλευκων" και η ολοκλήρωση της μεταγραφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί εντός των επόμενων ωρών.

Ο Ολυμπιακός είχε ξεχωρίσει εδώ και πολλές ημέρες στην περίπτωση του Πιρόλα. Και όλο αυτό το διάστημα εργαζόταν για να πετύχει τη συμφωνία, τόσο με τον ποδοσφαιριστή όσο και με τη Σαλερνιτάνα.

Και τα κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες το τελευταίο διήμερο. Μάλιστα, πρώτα πήρε το "ναι" του Πιρόλα και του ατζέντη του και εν συνεχεία έκλεισε το deal με την ομάδα του Σαλέρνο, το οποίο έχει κλείσει στα €3.000.000, με μπόνους και λεπτομέρειες που δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές. Όσο για τον Λορέντσο Πιρόλα, θα υπογράψει συμβόλαιο 4ετούς διάρκειας.