Ο Ολυμπιακός θα ενισχύσει την αμυντική του γραμμή με την απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα. Ο 22χρονος στόπερ, είναι αρχηγός της Εθνικής Νέων της Ιταλίας ενώ έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην Ίντερ.

Αυτό το καλοκαίρι είναι ιδιαίτερο για τον Πιρόλα, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, ενώ παντρεύτηκε κιόλας.

Πιο συγκεκριμένα παντρεύτηκε την εντυπωσιακή Μαρτίνα Φεράρι, με το ζευγάρι να δημοσιεύει αρκετές φωτογραφίες από τον γάμο στα social media. Φαίνεται λοιπόν, πως θα κάνουν το νέο ξεκίνημα στη ζωή τους στα μέρη μας!






Πως ο Ολυμπιακός έκλεισε τη μεταγρααφή του Πιρόλα


Ο Ολυμπιακός θα καταβάλει 3 εκατομμύρια ευρώ στη Σαλερνιτάνα να τον αποκτήσει, ενώ η Ίντερ, που είχε δώσει τον παίκτη δανεικό στην ομάδα της Καμπανίας το 2022 και τον παραχώρησε το 2023 αντί 5 εκατομμυρίων ευρώ, διατήρησε ένα ποσοστό σε ενδεχόμενη μεταπώληση και θα λάβει 450.000 ευρώ.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο στόπερ που ανδρώθηκε στους "νερατζούρι" έχει ήδη συζητήσει τόσο με τον προπονητή του Ολυμπιακού, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, όσο και με τον αθλητικό διευθυντή Ντάρκο Κοβάτσεβιτς.