Ο Λαμίν Γιαμάλ έχει ήδη όλη την Ευρώπη και όχι μόνο στα... πόδια του, αφού είναι το μεγάλο αστέρι, δείχνοντας τις ικανότητές του και στο Euro 2024, όπου αναδείχθηκε πρωταθλητής με την Ισπανία.

Πήρε τον τίτλο του καλύτερου νέου παίκτη στο Euro 2024 και ήταν και εκ των πρωταγωνιστών της Ισπανίας. Έτσι ο Λαμίν Γιαμάλ εκτόξευσε και τις μετοχές του κάνοντας ρεκόρ στο transfermarkt.

Στην Κω για διακοπές ο Γιαμάλ

Και λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης με την εθνική Ισπανίας στο EURO 2024, ο Λαμίν Γιαμάλ, ο ήρωας της «ρόχα» που έκανε ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να παραμιλά, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κω. Ο 17χρονος σταρ της Μπαρτσελόνα ανέβασε σχετικό story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

kos_yamal

Ο Μέντες "πιέζει" για νέο συμβόλαιο του Γιαμάλ στην Μπαρτσελόνα


Από την άλλη η καταλανική SPORT με ρεπορτάζ της σήμερα αναφέρει πως ο μάνατζερ του Γιαμάλ, Χόρχε Μέντες, βρίσκεται στη Βαρκελώνη προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση Λαπόρτα την αύξηση των απολαβών του πελάτη του. Ο γνωστός ατζέντης θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πορεία του μικρού και να διεκδικήσει όσο περισσότερα χρήματα μπορεί από τους "μπλαουγκράνα".

Θεωρεί αδικία ο Γιαμάλ να αμείβεται με πολύ λιγότερα χρήματα σε σχέση με πολλά αστέρια της Μπαρτσελόνα την ώρα που αυτός είναι ένα από τα πρώτα βιολιά της ομάδας.

Ο Ζοάν Λαπόρτα όπως τονίζει το δημοσίευμα αντιλαμβάνεται την αδικία και προσπαθεί να κλείσει θετικά το θέμα. Θέλει να ανεβάσει τις οικονομικές απολαβές του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή. Να ικανοποιήσει όλα του τα αιτήματα και να παρέχει τις κατάλληλες συνθήκες. Ξέρει πως ο Γιαμάλ μπορεί να μετατραπεί προσεχώς ως ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα. Ο παίκτης που θα μπει μπροστάρης στη νέα προσπάθεια της καταλανικής ομάδας να κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις σε Ισπανία και Ευρώπη. Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Γιαμάλ με την Μπαρτσελόνα είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.