Ο Έρικ Λαμέλα έφτασε στο "Ελ. Βενιζέλος" για λογαριασμό της ΑΕΚ και οι φίλοι της "Ένωσης" το γιόρτασαν με καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα. Οι οπαδοί της ΑΕΚ κατέφταναν στο αεροδρόμιο από τις 20:00 και μετά, προκειμένου να υποδεχθούν τον Αργεντινό. Η πρώτη ώρα άφιξης του Λαμέλα ήταν οι 21:00, αλλά σημειώθηκε καθυστέρηση στην πτήση και ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αναμενόταν να φτάσει στις 21:45. Έτσι κι έγινε. 




ΑΕΚ, μεταγραφές: Το πιο ακριβό συμβόλαιο στην Ιστορία της

Ο Λαμέλα πρόκειται να υπογράψει συμβόλαιο τριετές, έως το καλοκαίρι του 2027, με συμβόλαιο που θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στην Ιστορία της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο Λαμέλα θα έχει λαμβάνειν ετησίως 2,5 εκατομμύρια ευρώ. 


lamela_aek_afixi4
lamela_aek_afixi3
lamela_aek_afixi2
lamela_aek_afixi1



Ώρα με την ώρα η ένταση μεγάλωνε, ειδικά τη στιγμή που ένα λεωφορείο μετακινήθηκε πιθανώς προς το αεροπλάνο που μετέφερε τον Αργεντινό στην Αθήνα. 

Ο Αργεντινός, που έπαιξε από το 2009 έως το 2011 στη Ρίβερ Πλέιτ, από το 2011 έως το 2013 στη Ρόμα, από το 2013 έως το 2021 στην Τότεναμ και από το 2021 έως το τέλος της περασμένης σεζόν στη Σεβίλλη, έλαμπε διά της απουσίας του. 


lamela_aek_afiixi_metagrafes_6
lamela_aek_afiixi_metagrafes_5
lamela_aek_afiixi_metagrafes_4
lamela_aek_afiixi_metagrafes_3
lamela_aek_afiixi_metagrafes_2
lamela_aek_afiixi_metagrafes_1
lamela_aek_afiixi_metagrafes_14
lamela_aek_afiixi_metagrafes_13
lamela_aek_afiixi_metagrafes_12
lamela_aek_afiixi_metagrafes_11
lamela_aek_afiixi_metagrafes_10
lamela_aek_afiixi_metagrafes_9
lamela_aek_afiixi_metagrafes_8
lamela_aek_afiixi_metagrafes_7



Ακριβώς στις 21:45, ένα μαύρο αυτοκίνητο πέρασε ανάμεσα στους φίλους της ΑΕΚ, οι οποίοι το περικύκλωσαν. Οι ιαχές υπέδειξαν την άφιξή του. Η Αστυνομία είχε βάλει μια κορδέλα που χώριζε τον κόσμο. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αρκετές εκατοντάδες οπαδών της "Ένωσης" έσπευσαν στο "Ελ. Βενιζέλος" μαζί, για να δημιουργήσουν μια ζεστή ατμόσφαιρα. 


@aekfc Just landed 🛬🟡⚫️ #aekfc #aekfcseason2024_2025 #summertransfers #Lamela ♬ Reina del Sur - MysticGang