Στη μάχη της Ευρώπης μπαίνει την προσεχή Πέμπτη, 25 Ιουλίου, ο Παναθηναϊκός, που θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ Πλόβντιβ σε δύο παιχνίδια για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League. Τόσο στο πρώτο του ΟΑΚΑ (25/5-21:00) όσο και σε εκείνο της Βουλγαρίας (1/8-21:00) οι "πράσινοι" δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Φώτη Ιωαννίδη

Παναθηναϊκός: Δεν θέλει να πάρει ρίσκο

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν θέλουν να πάρουν ρίσκο για το διεθνή επιθετικό, που έχασε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας της ομάδας λόγω τραυματισμού. Ο Ιωαννίδης, που έχει γίνει το μήλο της έριδος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την Μπολόνια, θα μπει στο γήπεδο όταν είναι απολύτως έτοιμος.

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον βρίσκεται επίσης εκτός λίστας, όπως και ο Ρούμπεν Πέρεθ, που πλήρωσε τον "περιορισμό" στους ξένους, αφού πρέπει να είναι 17. 

Οι παίκτες που δηλώθηκαν για τα παιχνίδια με την Μπότεφ: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Κώτσιρα, Μπακασέτα, Λημνιό, Βαγιαννίδη, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Ίνγκασον, Μπάλντοκ, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς, Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Μαντσίνι, Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Γερεμέγεφ και Σπόραρ.

Η λίστα Β δεν έχει δοθεί ακόμη στην UEFA.