Η ΑΕΚ έφερε στην Ελλάδα τον Έρικ Λαμέλα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του Αργεντίνου ποδοσφαιριστή. Η οριστική συμφωνία της "Ένωσης" με τον πρώην παίκτη της Σεβίλλης, έκανε την περίπτωση του Ουριέλ Αντούνα να ατονίσει, με τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ να εκμεταλλεύονται την κατάσταση όπως αναφέρουν στο Μεξικό.

Μετά την ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΟΚ για τη μεταγραφή του Αντούνα

Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι μεταγραφές στην ΑΕΚ, με τον Ματίας Αλμέιδα να είναι έτοιμος να δηλώσει τη λίστα για τα πρώτα παιχνίδια κόντρα στην Ίντερ Ντ' Εσκάλδες για το δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Μετά τον ερχομό του Έρικ Λαμέλα και την εντυπωσιακή υποδοχή από τους φιλάθλους της "Ένωσης", το βάρος πέφτει στην επιθετική γραμμή της ομάδας, με τον Χοακίν Κορέα να συνεχίσει να παραμένει ο πρώτος στόχος για τη γραμμή κρούσης του συλλόγου.

Μία μεταγραφή που ουσιαστικά είχε κλείσει η ΑΕΚ, ήταν εκείνη του Ουριέλ Αντούνα από το Μεξικό. Η συμφωνία αρχικά με τον Ρομπέρτο Περέιρα και εν συνεχεία με τον Λαμέλα, έκαναν τους "κιτρινόμαυρους" να αφήσουν την περίπτωση του σε δεύτερη μοίρα.

Πλέον από το Μεξικό αρχίζουν και βάζουν στο... κόλπο της υπόθεσης τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ, αναφέροντας πως οι δύο ομάδες της Super League βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Κρουζ Αζούλ για να αποκτήσουν τον ποδοσφαιριστή.

Είχε μπει και ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι... τακτικής των δημοσιευμάτων από το Μεξικό, αλλά καμία από τις τρεις ελληνικές ομάδες δεν επιβεβαιώνουν τις κινήσεις τους, με το "τριφύλλι" και τον "Δικέφαλο του Βορρά" να βρίσκονται πάντως σε αναζήτηση εξτρέμ για τη νέα χρονιά.