Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί τη δεδομένη περίοδο ένα ντεμαράζ στις μεταγραφές, ολοκληρώνοντας εκείνη του Λορέντσο Πιρόλα και βρίσκεται στην τελική ευθεία για τον Κρίστοφερ Βέλντε. Μία υπόθεση που φαινόταν "κλεισμένη" από τους Πειραιώτες ήταν αυτή του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, αλλά φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει τελικά.

Απομακρύνεται η μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ από τον Ολυμπιακό

Το πρώτο του φιλικό προετοιμασίας πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία αντιμετωπίζοντας τον Άγιαξ. Οι "ερυθρόλευκοι" μπορεί να ηττήθηκαν με 1-0, αλλά η παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο ήταν πολύ καλή κόντρα στον πολύ πιο έτοιμο "Αίαντα".

Σήμερα (20/07 - 16:00) αντιμετωπίζει τη Μαλίν στο δεύτερο τεστ, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να δοκιμάζει σχήματα και πρόσωπα. Εκείνο που φαίνεται πως έλειπε στην αναμέτρηση κόντρα στον Άγιαξ για τους Πειραιώτες ήταν το εύκολο γκολ μιας και έχασαν αρκετές ευκαιρίες.

Το συγκεκριμένο στοιχείο το έψαξε ο Ολυμπιακός στον Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, έναν επιθετικό που θα μπορούσε να παίξει και μόνος του στην κορυφή, αλλά και πίσω από τον κλασικό φορ της ομάδας, μία θέση την οποία είχε ουσιαστικά την περσινή χρονιά ο Στέφαν Γιόβετιτς.

Η μεταγραφή του Δανού ποδοσφαιριστή φαινόταν "κλεισμένη", αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δύσκολα τελικά θα προχωρήσει η υπόθεση με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει πως υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας, γεγονός που άλλαξε τις προϋποθέσεις για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Εσπανιόλ.