Ο όμιλος της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 είναι άκρως εντυπωσιακός κι... επικίνδυνος. Το φαβορί φαίνεται πως είναι ο Καναδάς, ο οποίος επικράτησε της οικοδέσποινας Γαλλίας, δείχνοντας από την αρχή τα... δόντια του ενόψει του καλοκαιριού στο Παρίσι.

Η Ισπανία παραμένει η παραδοσιακή δύναμη που στα μεγάλα ραντεβού δίνει το βροντερό παρών, ενώ η Αυστραλία δείχνει με τις εμφανίσεις της πως μπορεί να κάνει το "μπαμ". Οι "Boomers" επικράτησαν σε φιλικό του Πουέρτο Ρίκο αλλά είδαν τον Ντάντε Έξουμ να τραυματίζεται.

Ανησυχία στην Αυστραλία για τον τραυματισμό του Έξουμ ενόψει Ολυμπιακών Αγώνων 2024

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της Αυστραλίας στα φιλικά προετοιμασίας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 αρχίζει και δημιουργεί... προβλήματα στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ, μιας και οι "Boomers" βρίσκονται στον ίδιο όμιλο με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στην τελευταία τους αναμέτρηση επικράτησαν εύκολα του Πουέρτο Ρίκο με 90-75, με τον Τζος Γκίντεϊ να ξεχωρίζει. Κατά τη διάρκεια του αγώνα υπήρξε κι ένα δυσάρεστο γεγονός όμως, καθώς ο Ντάντε Έξουμ έπεσε στο παρκέ και χτύπησε τον αυχένα του.

Ο τραυματισμός του γκαρντ των Ντάλας Μάβερικς ήταν δυνατός καθώς συγκρούστηκε με τον Ριθ στο πρώτο δεκάλεπτο και δεν αγωνίστηκε στο υπόλοιπο του παιχνιδιού. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι κάτι τόσο σοβαρό, αλλά θα πρέπει να περιμένουν πως θα εξελιχθεί.