Η Ισπανία ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Euro 2024, με τη μεσοεπιθετική της γραμμή να παίζει σημαντικό ρόλο για το πολυπόθητο τρόπαιο. Η τριάδα των Γιαμάλ, Όλμο και Νίκο Γουίλιαμς ήταν εξαιρετική και η Μπαρτσελόνα έχοντας ήδη τον 17χρονο στο ρόστερ της, θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των άλλων δύο και ενώσει ξανά τους "φούριας ρόχας".

Θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των Γουίλιαμς και Όλμο η Μπαρτσελόνα

Λίγες ημέρες έχουν περάσει από το τέλος του Euro 2024, με την Ισπανία να στέφεται Πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά από 12 χρόνια. Οι εμφανίσεις της ομάδας του Λουίς ντε λα Φουέντε ήταν μακράν οι καλύτερες και κατέκτησαν δίκαια το τρόπαιο στον τελικό κόντρα στην Αγγλία.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2phi6jtn2dt)
Το νεανικό σύνολο των "φούριας ρόχας" μπορεί να μην είχε τις ατελείωτες παραστάσεις από μεγάλες διοργανώσεις, αλλά το ταλέντο της... ξεχύλιζε. Η εντυπωσιακή παρουσία του Λαμίν Γιαμάλ στη διοργάνωση τον εκτόξευσε στο Transfermarkt ενώ αναδείχθηκε και ο καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής του τουρνουά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pkmbdpylkp)
Πλέον μετά τις διακοπές, οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στους συλλόγους τους, με την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να ενώσει την τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής της Ισπανίας. Διαπραγματεύεται καιρό τη μεταγραφή του Νίκο Γουίλιαμς από την Αθλέτικ Μπιλμπάο με τον Λαπόρτα να είναι θετικός πως θα ολοκληρωθεί τελικά αργά ή γρήγορα.

Από την άλλη, σύμφωνα με τον ατζέντη του Ντάνι Όλμο, οι "μπλαουγκράνα" έχουν κάνει την πρόταση τους στη Λειψία, η οποία φτάνει τα 60 εκατομμύρια, με τη γερμανική ομάδα να είναι εκείνη που έχει όμως τον τελευταίο λόγο στην υπόθεση.



Ο Χάνσι Φλικ θέλει να ενώσει ξανά τη τριάδα... φωτιά της Ισπανίας, αλλά αυτή τη φορά σε συλλογικό επίπεδο και έχει ζητήσει από τους ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα να βρουν τη "χρυσή" τομή και στις δύο περιπτώσεις, την ώρα που στη Ρεάλ Μαδρίτης ενισχύθηκαν με την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.