Ακόμη δυσκολότερο γίνεται το έργο για το Νότιο Σουδάν στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Η ομάδα από την Ανατολική Αφρική βρίσκεται στον ίδιο όμιλο με τις ΗΠΑ, Σερβία και Πουέρτο Ρίκο, ενώ θα στερηθεί και τις υπηρεσίες του NBAερ Μπολ Μπολ που θα απουσιάσει.

Εκτός Ολυμπιακών Αγώνων 2024 ο Μπολ Μπολ του Νότιου Σουδάν

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 είναι προ των πυλών, καθώς βρισκόμαστε λίγες ημέρες πριν την έναρξη του μεγαλύτερου ραντεβού του καλοκαιριού. Το μπάσκετ αναμένεται να τραβήξει αρκετά τα βλέμματα, καθώς τα ρόστερ των ομάδων που θα αγωνιστούν είναι εντυπωσιακά.

Στον τρίτο όμιλο βρίσκονται οι ΗΠΑ, η Σερβία, το Πουέρτο Ρίκο και το Νότιο Σουδάν, με την ομάδα της Αφρικής να είναι η πιο αδύναμη του ομίλου. Τα μεγαθήρια της "Dream Team" και των "πλάβι" έχουν ουσιαστικά εξασφαλίσει τις δύο πρώτες θέσεις, ενώ η χώρα της κεντρικής Αμερικής παρουσιάζει καλό πρόσωπο στα φιλικά προετοιμασίας.

Δεν έφτανε ο δύσκολος όμιλος για το Νότιο Σουδάν θα απουσιάσει από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ο Μπολ Μπολ. Ο σέντερ των Φοίνιξ Σανς τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε 5,2 πόντους και 3,2 ριμπάουντ αλλά δεν θα παραστεί τελικά στο Παρίσι.

Ο παίκτης του NBA βρισκόταν κανονικά στην προεπιλογή της ομάδας, αλλά λίγες ημέρες πριν ταξιδέψει η χώρα του για την "πόλη του Φωτός", αποφάσισε για προσωπικούς λόγους πως δεν θα την ακολουθήσει σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρει το ESPN.