Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Αργεντινής, επικρατώντας στον τελικό του Copa America της Κολομβίας με 1-0. Ο σούπερ σταρ της Ίντερ Μαϊάμι αποχώρησε όμως τραυματίας, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως θα απουσιάσει για τις επόμενες 6 με 8 εβδομάδες, χάνοντας πολλά παιχνίδια στο MLS.

Αποζημίωση για τον τραυματισμό του Μέσι από τους Σικάγο Φάιρ στο MLS

Για παίκτες σαν τον Λιονέλ Μέσι ακόμη και ο τραυματισμός του δημιουργεί... προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες. Ο Αργεντίνος παιχταράς γύρισε από το Copa America με τον αστράγαλο του σε πολύ άσχημη κατάσταση, γεγονός που θα τον κάνει να απουσιάσει από αρκετά παιχνίδια της Ίντερ Μαϊάμι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2pry08u0ngx)
Η ομάδα του βρίσκεται τη δεδομένη στιγμή στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, καθώς παρά την απουσία τη δική του αλλά και του Λουίς Σουάρες συνέχισε να κερδίζει. Στις 31 Αυγούστου αντιμετωπίζει τους Σικάγο Φάιρ εκτός έδρας, με τους γηπεδούχους να είναι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.

Το "πρόβλημα" τους δεν είναι ότι θα αναμετρηθούν κόντρα στην πρωτοπόρο του MLS, αλλά στο γεγονός πως δεν θα αγωνιστεί ο Λιονέλ Μέσι. Η παρουσία του Αργεντίνου στο πρωτάθλημα έχει ανεβάσει πολύ τις τιμές στα εισιτήρια, με τις ομάδες να εκμεταλλεύονται την αναγνωρισιμότητα του ποδοσφαιριστή.

Η ενδεχόμενη απουσία του όμως από την αναμέτρηση κόντρα στους Σικάγο Φάιρ, αναγκάζει την ομάδα να προσφέρει στους οπαδούς της αποζημίωση η οποία μπορεί να ξεκινήσει από 250$ για δύο ή περισσότερα διαρκείας για τη νέα σεζόν, ενώ φτάνει μέχρι και σε δωρεάν είσοδο για τον αγώνα κόντρα στο Νάσβιλ στις 19 Οκτωβρίου.