Η περσινή χρονιά ξεκίνησε ιδανικά για την Βίρτους Μπολόνια στη Euroleague, αλλά το φινάλε δεν ήταν αυτό που περίμενε. Η ιταλική ομάδα από τη δεύτερη θέση... κατρακύλησε εκτός Playoffs τελικά και ψάχνει τώρα τις κατάλληλες μεταγραφές για να συνεχίσει αυτό που άφησε στη μέση, με τον Ουίλ Κλάιμπερν να είναι προ των πυλών.

Μεταγραφή επιπέδου Euroleague για τη Βίρτους Μπολόνια με τον Κλάιμπερν

Μία μεταγραφή που "δουλεύει" αρκετές ημέρες η Βίρτους Μπολόνια είναι εκείνη του Ουιλ Κλάιμπερν. Ο πρώην φόργουορντ της Αναντολού Εφές δεν προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας του με αποτέλεσμα η τούρκικη ομάδα να μη του προσφέρει συμβόλαιο για ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Το γεγονός αυτό προσπαθεί να εκμεταλλευτεί η ομάδα του Λούκα Μπάνκι, η οποία ψάχνει έναν παίκτη να πλαισιώσει τον Σενγκέλια και να κάνει ακόμη πιο δυνατή τόσο την περιφέρεια αλλά και την front line των Ιταλών, με τον Αμερικάνο φόργουρντ να παίζει ισάξια και στη θέση "3" αλλά και στο "4".

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από τη γειτονική χώρα, ο Κλάιμπερν έχει φτάσει σε προφορική συμφωνία με τη Βίρτους Μπολόνια και απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal και ο 34χρονος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε κατά μέσο όρο 13,3 πόντους, 4,6 ριμπάουντ και 2 ασίστ στη Euroleague, ενώ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας τα νούμερα του ήταν λίγο πιο χαμηλά με 10,8 πόντους, 5,1 ριμπάουντ και 3,5 ασίστ χωρίς να καταφέρει να οδηγήσει την Αναντολού Εφές στην κατάκτηση του τροπαίου.