Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 βρίσκονται προ των πυλών και ήδη οι πρώτοι Έλληνες αθλητές ετοιμάζονται να φύγουν για το Παρίσι. Δύο από αυτούς είναι ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας που είναι έτοιμοι να γράψουν για ακόμη μία φορά ιστορία με το εθνόσημο στο στήθος.

Ταξίδεψαν παρέα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 Πετρούνιας και Τεντόγλου

Έξι μέρες απομένουν για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 (26/07) και οι Έλληνες αθλητές ξεκινούν σιγά σιγά το ταξίδι τους για το Παρίσι, με στόχο τη διάκριση και το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στο μεγαλύτερο γεγονός του καλοκαιριού.

Στις πρώτες αναχωρήσεις βρέθηκαν παρέα ο Μίλτος Τεντόγλου και ο Λευτέρης Πετρούνιας με τους δύο χρυσούς Ολυμπιονίκες να είναι χαμογελαστοί και έτοιμοι να φέρουν ακόμη ένα μετάλλιο στην Ελλάδα. Ο άρχοντας των κρίκων μάλιστα φρόντισε να απαθανατίσει τη στιγμή με μία φωτογραφία.

petrounias_tentoglou


Ο Πετρούνιας θα είναι από τους πρώτους Έλληνες που θα μπουν στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων, καθώς αγωνίζεται στα προκριματικά των κρίκων το Σάββατο 27 Ιουλίου, με τον τελικό να είναι πέντε ημέρες αργότερα την Κυριακή, ενώ ο Τεντόγλου την ίδια μέρα αγωνίζεται για την πρόκριση του στον τελικό του μήκους.