Μπορεί η Ιταλία να ήταν απογοητευτική στο Euro 2024 και να αποκλείστηκε από τους "16" της διοργάνωσης, αλλά παίκτες σαν τον Ρικάρντο Καλαφιόρι ξεχώρισαν με τη παρουσία τους στα γήπεδα της Γερμανίας. Ο αμυντικός της Μπολόνια τράβηξε τα βλέμματα των ανθρώπων της Άρσεναλ που βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ένα βήμα από τη μεταγραφή του στην Άρσεναλ βρίσκεται ο Καλαφιόρι

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο Euro 2024 ήταν ο Ρικάρντο Καλαφιόρι. Η συνολική απόδοση της Εθνικής Ιταλίας ήταν πολύ κακή, αλλά ο αμυντικός της Μπολόνια ήταν από εκείνους που ξεχώρισαν και ανέβασαν τις ποδοσφαιρικές μετοχές τους.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d28kcbot5oe9)
Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται και από τις μεγάλες προτάσεις που έχει δεχθεί η ιταλική ομάδα για την παραχώρηση του, με την Άρσεναλ να είναι εκείνη που απ' ότι φαίνεται θα αποσπάσει το μεγάλο "ναι" και θα ολοκληρώσει την απόκτηση του 22χρονου στόπερ.

Οι "κανονιέρηδες" βρίσκονται αρκετές ημέρες σε διαπραγματεύσεις με τη Μπολόνια, που αρνήθηκε ναι μεν την πρόταση των 50 εκατομμυρίων, αλλά οι αποστάσεις είναι πολύ μικρές για να χαλάσουν αυτή τη μεταγραφή που προσπάθησαν αρκετές ομάδες να την πραγματοποιήσουν.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η συμφωνία είναι προ των πυλών, με την Άρσεναλ να τα έχει βρει με τη πλευρά του ποδοσφαιριστή και περιμένει τη θετική απάντηση της ιταλικής ομάδας που θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στο Champions League.