Η καριέρα του Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι δεν εξελίχθηκε ποτέ όπως περίμεναν και οι δύο πλευρές. Οι "μπλε" αναμένεται να τον... ξεφορτωθούν μια και καλή, με τη Νάπολι να έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή την επιστροφή του στη Serie A, περιμένοντας όμως την μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Επιστροφή στη Serie A με μεταγραφή στη Νάπολι θέλει ο Λουκάκου

Σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις, ο Ρομέλου Λουκάκου δεν είχε την αποτελεσματικότητα στο Euro 2024, καθώς αν δεν πέτυχε κάποιο γκολ αν και υπήρξαν και τέρματα που ακυρώθηκαν ως οφσάιντ, με αποτέλεσμα το Βέλγιο να μείνει εκτός από τη φάση των "16".

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d26vpmt4zi01)
Πλέον ο 31χρονος επιθετικός ψάχνει να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, σκεπτόμενος ξανά την επιστροφή του στην αγαπημένη του Serie A. Η πορεία του στην Τσέλσι άλλωστε είναι σχεδόν δεδομένο πως θα λήξει για ακόμη μία φορά πολύ άδοξα.

Οι "μπλε του Λονδίνου" θέλουν να πάρουν ένα ποσό κοντά στα 35 εκατομμύρια για την παραχώρηση του Λουκάκου, με την Νάπολι να ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του, καθώς ο Αντόνιο Κόντε τον γνωρίζει πολύ καλά από τη κοινή τους παρουσία τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Βέλγος στράικερ έχει συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα για τριετές συμβόλαιο με 6,5 εκατομμύρια αποδοχές το χρόνο, αλλά για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση πρέπει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του Βίκτορ Όσιμεν στην Παρί Σεν Ζερμέν.