Ο ΠΑΟΚ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε αναδείχθηκε πρωταθλητής στη Super League, έχοντας στο πλευρό του φιλάθλους του σε κάθε παιχνίδι στην Τούμπα. Γι' αυτό το λόγο επέλεξε να προχωρήσει σε μία εξαιρετική κίνηση και να ετοιμάσει το πλάνο της ακουστικής περιγραφής των αγώνων για τα άτομα με οπτική αναπηρία.

Ακουστική περιγραφή για τα άτομα με οπτική αναπηρία ετοιμάζεται ο ΠΑΟΚ

Για ακόμη μία φορά ο ΠΑΟΚ δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο και προχωράει σε πολύ όμορφες κινήσεις για το καλό όλου του φίλαθλου κοινού. Μετά την απόφαση του να καλύψει τα ιατρικά έξοδα για τον μικρό Γιαννάκη που θέλει να επιστρέψει στη Τούμπα όρθιος, ετοιμάζεται κι άλλη δραστηριότητα.

Αυτή τη φορά ο "Δικέφαλος του Βορρά" αποφάσισε να φτιάξει ένα πλάνο ακουστικής περιγραφής των αγώνων για τα άτομα που βρίσκονται στο γήπεδο και έχουν κάποιο πρόβλημα οπτικής αναπηρίας, βοηθώντας τους με αυτόν τον τρόπο να παρακολουθούν τις αναμετρήσεις με το δικό τους τρόπο.

PAOK Action και ADeC)))livex - PAOK TV

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ για τα άτομα με οπτική αναπηρία

"Ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι με αναπηρία επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν αγώνες δια ζώσης. Στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας στους εντός έδρας αγώνες υλοποιείται μέσω του προγράμματος PAOK Action Σχολιασμός Ισότιμης Ακουστικής Περιγραφής για άτομα με οπτική αναπηρία με το σύστημα ADeC)))livex του οργανισμού EXEDRAMark.org.

Σκοπός είναι να προσφέρουμε ένα προσβάσιμο δομημένο περιβάλλον που δίνει τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να εκφράσουν την ανεξαρτησία τους. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στοχεύει στην κοινωνική δικαιοσύνη μιας και αφορά την αποδοχή των ανθρώπων ως ατόμων και την παροχή ίσων και δίκαιων ευκαιριών για πλήρη συμμετοχή στην κοινωνία."