Μία "κλεισμένη" μεταγραφή για τον Ολυμπιακό δείχνει τελικά πως δεν θα έχει... happy end. Ο λόγος για την περίπτωση του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρολεύκων" κι ενώ πέρασε ιατρικές εξετάσεις τελικά υπήρξε πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις και δεν προχώρησε η περίπτωση του.

"Ναυαγεί" η μεταγραφή του Μπρέθγουεϊτ στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην υπογραφή των συμβολαίων με τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί για να παραμείνει στους Πειραιώτες ο πρώτος σκόρερ του Conference League, αλλά την ίδια ώρα ψάχνει να βρει κι άλλους παίκτες για την ενίσχυση της επίθεσης του.

Εκείνος που έμοιαζε ιδανικός για να καλύψει το κενό του Στέφαν Γιόβετιτς ήταν ο Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, με τον Δανό ποδοσφαιριστή να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην κορυφή της επίθεσης όσο και στη θέση του δεύτερου επιθετικού πίσω από το σέντερ φορ.

Οι Πειραιώτες είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην παίκτη της Εσπανιόλ, φέρνοντας τον και στην Αθήνα για να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Τα πράγματα όμως τελικά δεν προχώρησαν με την περίπτωση του - αν δε συμβεί κάτι συγκλονιστικό - να ναυαγεί.

Τη δική του διάσταση στο θέμα έδωσε και ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τον Ιταλό δημοσιογράφο να κάνει λόγο για πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και τον Μπρέθγουεϊτ να φεύγει από την Αθήνα για να επιστρέψει ξανά στη Βαρκελώνη.