Η δρυς, με το που πέφτει, κάθε άνδρας ξυλεύεται και αυτό ισχύει στην περίπτωση του Παναθηναϊκού, του Γιώργου Βαγιαννίδη και της Μποταφόγκο. Ο ζάπλουτος Αμερικανός Τζον Τέξτορ, το νέο αφεντικό της ιστορικής ομάδας από τη Βραζιλία, έχει όρεξη να επενδύσει και οι Αμερικανοί επιχειρηματίες, τουλάχιστον αρχικά, ακούνε και δίνουν χρήματα. 

Έτσι, το δημοσίευμα της "Globo Esporte", που φέρνει τον Βαγιαννίδη ένα βήμα από την ομάδα από τη Βραζιλία, έχει βάση. 

Παναθηναϊκός, μεταγραφές: Αύξηση πάνω από... 1.000%


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε συζητήσεις με την Μποταφόγκο, και μάλιστα στη Βραζιλία μιλούν για διαπραγματεύσεις που έχουν τραβήξει σε βάθος ομάδας. Το κλαμπ με το ένα Copa CONMEBOL και τα 21 πρωταθλήματα Καριόκα δίνει συνολικά 6,5 εκατομμύρια ευρώ, με τα 4 να πηγαίνουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού και τα 2,5 στην Ίντερ, ο οποίος είχε διατηρήσει δικαιώματα μεταπωλητικής αξίας για το διεθνή ακραίο αμυντικό όταν τον παραχώρησε στον Παναθηναϊκό. 

Το πιο αξιοσημείωτο είναι η αύξηση στο συμβόλαιο του Βαγιαννίδη, ο οποίος αρέσει πολύ στον Πορτογάλο Αρτούρ Ζορζ, προπονητή της ομάδας. Ο 22χρονος ακραίος μπακ είχε... σύμβαση με τους "πράσινους", της τάξης των 90.000 ευρώ. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι ετήσιες απολαβές του στην Μποταφόγκο να ανέρχονται σε ένα εκατομμύριο ευρώ, κάτι που σημαίνει αύξηση άνω του... 1.000%.