Ο Ταρίκ Τισουντάλι φέρεται να συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ προκειμένου να γίνει ένοικος Τούμπας και το μόνο που απομένει στο "δικέφαλο του Βορρά" είναι να φτάσει σε συμφωνία με τη Γάνδη για να αποκτήσει τον Μαροκινό επιθετικό. 

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει από το φορ του τις δυνατότητες που έχει ο Τισουντάλι: τα 56 γκολ σε 135 συμμετοχές με τη Γάνδη από το 2021, που φορά τη φανέλα της, είναι σημαντικό νούμερο (ένα ανά 2,4 παιχνίδια), αλλά οι 28 ασίστ που έχει δώσει ως αριστερός ακραίος είναι ακόμα πιο κομβικό για τον Ρουμάνο προπονητή. Άλλωστε, τα ίδια χαρακτηριστικά έχει και ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για τη θέση, Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ. Στα 31 του, δε, ο Τισουντάλι έχει ακόμη πολύ ποδόσφαιρο να παίξει και να δώσει. 

ΠΑΟΚ, μεταγραφές: Η συμφωνία με τον Τισουντάλι



Ο ΠΑΟΚ έχει φτάσει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, στον οποίο προσφέρει συμβόλαιο 1,3 εκατομμυρίου ευρώ ανά χρόνο. Ο Τισουντάλι φέρεται να είναι στόχος και της Σαμπάμπ από τη Σαουδική Αραβία, όμως δεν θέλει να φύγει από την Ευρώπη. 

Αυτό που απομένει, είναι η συμφωνία με τη Γάνδη. Οι Βέλγοι έχουν κρεμάσει ήδη στον Μαροκινό φορ την ταμπέλα "υπό παραχώρηση", αλλά μπίζνες είναι, προσπαθούν να αυξήσουν την τιμή του προσελκύοντας ενδιαφερόμενους. 

Η Γάνδη συζητά με τον ΠΑΟΚ για τον ποδοσφαιριστή, ενώ φέρεται να τον κοστολογεί περί τα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ. Στη Θεσσαλονίκη, πάντως, νιώθουν αισιόδοξοι ότι η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.