Ενίσχυση στη μεσοεπιθετική του γραμμή ψάχνει ο ΠΑΟΚ, ψάχνοντας το "εύκολο" γκολ από τα σέντερ του. Κάτι τέτοιο δεν το είχε πέρσι, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να το παρατηρεί και γι' αυτό το λόγο μετά την κίνηση για την απόκτηση του Τισουντάλι ο "Δικέφαλος του Βορρά" βρίσκεται πολύ κοντά στη μεταγραφή του Φέντορ Τσάλοφ.

Ολοκληρώνει τη μεταγραφή του Τσάλοφ ο ΠΑΟΚ

Έτοιμος να προχωρήσει σε δύο μεταγραφές βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χρειάζεται αναβάθμιση στην επιθετική του γραμμή. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θεωρούσε ιδανική λύση εκείνη του Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε και ο Ρουμάνος προπονητής στράφηκε σε άλλες λύσεις.

Μία εξ' αυτών είναι εκείνη του Ταρίκ Τισουντάλι, με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να φτάνει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή και να του μένει μόνο να τα βρει με τη Γάνδη για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του από το Βέλγιο προς τη Θεσσαλονίκη.

Πέραν του Τισουντάλι όμως, δημοσιεύματα από τη Ρωσία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται μία... ανάσα από την απόκτηση του Φέντορ Τσάλοφ, του επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είχε απασχολήσει και πέρσι την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

"Ο Τσαλόφ θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς θα πληρώσουν το buy out των 3 εκατ. ευρώ και ο παίκτης θα έχει ετήσιες απολαβές 1.3 ετησίως συν 300.000 σε μπόνους", αναφέρει Ρώσος δημοσιογράφος και ολοκληρώνει σχολιάζοντας πως:

"Ο σύλλογος του Ιβάν Σαββίδη στράφηκε στον Τσαλόφ μετά το ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με τον Μπρέιθγουεϊτ και ο 26χρονος στράικερ έχει ενημερωθεί πως τις επόμενες μέρες ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει την ρήτρα και έτσι ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις."



Ο Τσάλοφ βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία μιας και είναι μόλις 26 ετών, ενώ έχει αποδείξει με τις εμφανίσεις του στο παρελθόν πως το "μυρίζεται" το γκολ, καθώς βρίσκεται μέσα στις φάσεις έχοντας πετύχει σε 262 συμμετοχής με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας 89 τέρματα.

Fedor Chalov`s all RPL Goals