Σε μία κίνηση που μπορεί να προκάλεσε αίσθηση αλλά ήταν η πιο έξυπνη προχώρησαν οι Τζέισον Τέιτουμ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντέρικ Γουάιτ για το φιλικό προετοιμασίας κόντρα στο Νότιο Σουδάν πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Οι σταρ του NBA επέλεξαν να πάρουν το μετρό για τη μετακίνηση τους και βρέθηκαν στην ώρα τους στην O2 Arena σε αντίθεση με τον Άντονι Ντέιβις που πήγε με αυτοκίνητο.

Με... μετρό στο γήπεδο οι αστέρες του NBA λίγο πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024

Η εμφάνιση των ΗΠΑ κόντρα στο Νότιο Σουδάν η αλήθεια είναι πως προκάλεσε αρκετές εντυπώσεις λίγο πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024, καθώς η ομάδα του Στιβ Κερ χρειάστηκε τον από μηχανής θεό, Λεμπρόν Τζέιμς για να μπορέσουν να κάμψουν την αντίσταση της χώρας από την Αφρική με 101-100.

Το φιλικό προετοιμασίας διεξήχθη στο Λονδίνο, με τον Άντονι Ντέιβις να ισχυρίζεται πως ο λόγος της κακής ομολογουμένως εμφάνισης των αστέρων του NBA ήταν η κίνηση που υπήρχε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, με τον σούπερ σταρ των Λος Άντζελες Λέικερς να μετακινείται στο γήπεδο με αυτοκίνητο.

Σε αντίθεση με τον Ντέιβις, την... καλύτερη δουλειά έκαναν οι Τζέισον Τέιτουμ, Μπαμ Αντεμπάγιο και Ντέρικ Γουάιτ καθώς αποφάσισαν - ορθά όπως αποδείχθηκε - να βρεθούν στην O2 Arena με το μετρό, κάτι που αν μη τι άλλο προκάλεσε εντύπωση αλλά τους βοήθησε να είναι στην ώρα τους στο γήπεδο.